Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Irka będąc latem w Imnie gdy stanęła blisko przy mnie to ją ogarnęły dreszcze (czuję je do dzisiaj jeszcze) jakby stała gdzieś na zimnie.
HAYQ Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A czy pod uwagę wziąłeś, że zbyt chłodno ją przyjąłeś? Ona myśląc, żeś jest szejkiem Chciała byś ją... hmm... olejkiem... Nawet kroku nie podjąłeś?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Muszę dodać przyjacielu, że tam szejków było wielu lecz ja jeden, ja jedyny byłem golcem z tej przyczyny, że nie miałem nic w portfelu.
HAYQ Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Czy wracamy znów do braci? Wiem, że przy tych... się nie płaci. Jakby Golce grali, Byście się rozgrzali Bez portfela i bez gaci. Hej ;)
Beenie M Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 może Irka chora była i gorączka ją trawiła bo w chorobie częste dreszcze i rumieniec przy tym jeszcze
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A no chyba by tak było gdyby tak się przytrafiło i do tego jeszcze Golce dali by nam jakieś dolce co by gatki się kupiło.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chora nie była ale naiwna bo i przygada też była dziwna. Przecież dokoła sami bogacze a ta ze szczęścia przy golcu płacze.
Beenie M Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 widać ten golec ma inny atut skoro przy takim ze szczęścia płacze a czy jest mądra czy też naiwna że nie skusili jej ci bogacze różne oceny pewnikiem padną zależy jakie są priorytety dla jednych miłość przy biednym golcu innym kapucha w głowie niestety
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Czym mógł urzec taki golec myślał motłoch zbity w rynku on już nie ma czy zapłacić i wygnali go też z szynku. A posturę nieciekawą miał niestety ten ów drań nos garbaty, łyse czoło, nogi niczym płozy sań. Każdy patrzył litościwie czasem burknął spadaj chamie tylko Irka, tylko ona stała przy nim ramię w ramię. Lecz nie powiem co w nim było co dziewczynę tak urzekło, że miast prosto iść do raju poczłapała za nim w piekło.
Beenie M Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 trzeba było tak od razu teraz widzę w golcu buca już nie bronię Irki tyłka taki obraz mnie odrzuca wiemy wreszcie czemu biedny toż to patologii kolej Irka weź się w garść kobieto zostaw wszystko chama olej
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja nie bronię ich obojga ale skoro im tak dobrze nie ma sensu się użalać i wylewać łezki bobrze. Skoro sobie przypisani nie rozdzieli ich ubóstwo chociaż także i Irena to też nie jest jakieś bóstwo. Taka trochę przysadzista coś tak na kształt fortepianu ale też coś miała w sobie coś co dała temu panu. Tutaj wszystko za i przeciw tak jak bilans jest zerowe a my dbajmy tylko o to by nie było zarodowe.
Beenie M Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 jak znam życie to u takich stadło bardzo zarodowe bo na każde nowe dziecko można dostać becikowe
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Znając zapęd naszych rządów co to zmian nam wciąż bez liku tworzą to niedługo będzie pewnie szlaban na beciku.
Beenie M Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 była to decyzja głupia powiem wręcz nieprzemyślana szkoda że dopiero teraz pomyśleli o szlabanach
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opóźnienia są w rozwoju co niektórych polityków więc decyzje zapadają na poziomie tych z becików.
Rekomendowane odpowiedzi