Daniel Bartkowski Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 trochę niepewnie i chwiejnie zaczął się rozmywać z odcieni powietrza najpierw błąkał się szary spokojny zasadniczo bezszelestny przerażająco sam nie zwracając uwagi na tramwaje na pożółkłe papierowe filmy później zaczął przechodzić przez ściany był jeszcze dostrzegalny uporczywie nieobecny choć prawie stracony pulsował luminoforem dnia a teraz? trochę niepewnie i chwiejnie zaczął się rozmywać z odcieni powietrza ... i nic tylko stara wysuszona jak śliwka dusza Szymona - szynkarza nabrukupachnącymdeszczem
M._Krzywak Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Odkurzył pan "Szymona"? To jest dobry wiersz. Pozdrawiam.
Daniel Bartkowski Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 odkurzyłem i jak się okazuje słusznie dziękuję bardzo
M._Krzywak Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przejrzałem pańską orgową teke wierszy - i jestem pod wrażeniem - nie rezygnowac, pisac, będe zaglądał z przyjemnością. Pozdrawiam
magdamalek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Wykorzystywanie fragmentów poprzedniej strofy/of w wierszu jest dobre... Nawet bardzo. Nie podoba mi się natomiast używanie ,,wszędobylskich" słów. Są za prozaiczne dla tego wiersza, ale z drugiej strony ... Pozdrawiam.
Daniel Bartkowski Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 bardzo dziękuję za wskazówki może faktycznie warto byłoby trochę ubarwić...pomyślę
kall Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 a prawie mi już umknął... na szczęście w porę zajrzałam pod koniec strony. bo szkoda by było nie przeczytać czegoś dobrego. naprawdę dobrego. pozdrawiam kal.
Daniel Bartkowski Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 bardzo dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi