Patryk_Nikodem Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 w las vegas umarł właśnie chrystus i nie było czasu na minutę ciszy. chuj z tym jak na trzecią w nocy dużo tu ludzi. wciąż próbują łapać swoje sny. w rozgrywce sportowej lub wspólnym skręcie pod kiblem pokonać kogoś. rozmawiać o niczym kiedyś chwytało się wiatr. siedzę na parapecie i ze wstydu mam ręce w kieszeniach rano umrę bez hollywódzkich fajerwerków bo stać mnie na ciszę ludzi coraz mniej. za moment ja też przegram nie porozmawiam o tym jak łatwo się poślizgnąć oficjalnie wszystko ok. przecież spadł śnieg
kyo Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 lepszy od poprzedniego. końcówka nie ma tej siły co początek, ale wg. mnie wiersz jest ok! pozdrawiam
Agnes Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u mnie niestety spadło coś, co niby przypomina śnieg, ale tak nie do końca, jest tylko mierną namiastką, więc daj namiary na te bardziej "ośnieżone" miejsca:) dobry tekst. szczególnie wybitny fragment o ciszy - [i[bo stać mnie na ciszę - wprost zachwycający. bardzo w Twoim stylu. pozdr. a
fr ashka Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 końcówka faktycznie jakby za słaba, ale pasuje mnie się podoba, bardzo "o mnie" pozdr, frr ;)
Patryk_Nikodem Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 nie zgodzę się, że końcówka jest słaba. proszę podać argumenty :p
fr ashka Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 argumenty mają charakter subiektywny :)
kyo Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ludzi coraz mniej. za moment ja też przegram nie porozmawiam o tym jak łatwo się poślizgnąć chodzi mi o ten dwuwers, dla mnie on nic nie wnosi, mogłoby go nie być, stąd twierdzenie, że osłabia końcówkę. oczywiście to tylko mój subiektywny odbiór;) hapy njujer
Patryk_Nikodem Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i właśnie w nim jest klucz, który nadaje wyrazu poincie. u2
Agnes Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 końcówka jest the best ale nie każdy musi czuć ten klimat :)
Espena_Sway Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację Patryku, moim zdaniem sformułowanie za moment ja też przegram nie porozmawiam o tym jak łatwo się poślizgnąć podkreśla zwrtokę w której mowa o 'rozmowach o niczym'. podmiot przeczuwa koniec 'czegoś'. pozdrawiam noworocznie i zabieram do ula Karolina :)
Rekomendowane odpowiedzi