Fanaberka Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 ujście olśnione a drzewa składają gałęzie na kształt litery V jakby słońce było Mesjaszem mającym dowieść że światło powraca potrafię sobie wyobrazić że siedzisz na obalonym pniu olchy na prawo przytulny dom bobrów o którym wiem od dawna a właściwie od przedwczoraj na lewo popiół po wygasłym ognisku wiatr w nieskończoność wyczesuje zapach dymu chociaż wieki temu bezpowrotnie rzuciłam palenie potrafię sobie wyobrazić jak wyjmuję ci z ust papierosa potem zaciągam się po szczyty płuc czymś co nie istnieje drapiącą w krtani pustką
Fanaberka Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 http://www.siec-otwocka.pl/~kalmus/fotki/wislaujscie.jpg
zak stanisława Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 wiatr w nieskończoność wyczesuje zapach dymu ** całosć super ale to naj... chociaż wydaje mi się że coś podobnego u ciebie już czytałam ... ale to chyba wydaje misie.. pozdrawiam ciepło, ciepło ES
jacek_sojan Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 lubię taką przestrzeń w wierszu; obraz czysto malowany zatrzymuje uwagę na długo; taak - takim wierszem można oddychać; J.S
Fanaberka Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warsztat z powodów prozaicznych: wkleiło mi się do P z pomyłką w tytule ;) Cieszę się, że Ci się podoba :-) Dziękuję.
Fanaberka Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Sławo :-)
Fanaberka Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię przestrzeń i powietrze, fajnie że zauważyłeś. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi