Herbata Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja. Anioł z przypadku. Często zostawiam skrzydła w tramwaju i boję się prosić o nowe. Ja. Prawie pół-boża i całkiem śmiertelna Dziecinna. Niemądra. Przeciętna.
Espena_Sway Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 jest myśl, jednak trzeba dopracować :) +++ ja anioł z przypadku często zostawiam skrzydła w tramwaju i boję się prosić o nowe prawie pół-boża i całkiem śmiertelna +++ i na koniec wymyśl jakąś puentę. serdecznie Espena :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 anioły nie opowiadają o sobie bo by się zamknęły w grobie zacz, czyż już nie po Tobie? żartuję - co to za pean'owy wiersz? taki ostentacyjny - ja - anioł ... z ukłonikiem i pozdrówką MN
Tali Maciej Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 to tak poza tematem ale mi się skojarzyło jak tu wszedłem "Czarne anioły choć białoskrzydłe A na ich twarzach miny przebrzydłe Na sinym niebie jak fajerwerki Ale przeklęte raz i na wieki To są anioły z mojej stodoły Pouciekały przez dziury w dachu Anioły śmierci z głowami węży Latają w górze i czas tam mitrężą Trzeba by wszystkie razem połapać W pęczki powiązać wapnem ochlapać I wsadzić do nieba czy trzeba nie trzeba czy trzeba nie trzeba"
magdamalek Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wiersz podobałby mi się, gdyby pozbawiony był interpunkcji. A tak jest w pewnym sensie ograniczony... Pozdrawiam.
Viiera Victum Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Wiersz byłby udany, ale bez interpunkcji. Jadnak, gdy przymkne na to oko, to bardzo fajny. Tak dalej
Stanisław Kamykowski Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 zapis kuleje, ale nad tym da się popracować. pijam tylko miętową pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi