M.Lojewski Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 siedziałem na skruszonej skale piotrowej uczłowieczony przez kamienie dziesiątki przez setki karcone widziałem i dojrzę w przejrzałych bazaltach napomniane kurzem krtanie wykrztuszone gruzy są skrzypce "oczywiste" i te z okien których słucha obecność o sens śmiechu licytują zakrywane obiektywy wyrażone w biegu przez ciepło promieni już zmierzcha nad naszym Jeruszalaim
Tomasz Obłuda Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 taki intelektualny,ale podoba mi się mimo to
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 coś tu jest - ale czarów? nie odkryłem możech je jaki smętek utopił albo przepił "we wodzie", zacz, o czym ten wiersz? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Espena_Sway Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 całkiem przyzwoicie. dużo przestrzeni, trochę chaotycznie, ale +. serdeczności Espena :)
Panna Cogito Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 mnie tam się bardzo podoba , jest inaczej , interesująco.
Rekomendowane odpowiedzi