Karol Samsel Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 przed naciśnięciem dzwonka musiałem uspokajać łabędzie trzepoczące w brwiach kłamstwo nie chciało im przejść przez skrzydła tak zręcznie rodziłem nadzieję która miała zabijać ich świat zna to uczucie może z mojej winy hiroszima szlachetnie jest częstować hienę chlebem suszonymi grzybami nawet gorącym naparem w którym woda staje się winem jeśli jeszcze żyją przeklinają a gdyby umarli to przeze mnie dziś znajdę najbardziej pobłażliwy konfesjonał w tym mieście przedtem założę perukę 18.12.2006r.
Czarna Perła Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 wiersz zatrzymuje..już na samym początku wiedziałam że sotawie tu + ładnie serdeczności cz.p.
Tali Maciej Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 już próba przeczytania na głos samego słowa w tytule, nastręcza trudnościami Pensy ma rację lepiej wywalić ze środka jak już jest na wstępie pozdrawiam
Karol Samsel Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dziękuję za tę uwagę, Pansy i Macieju (mogę się tak zwracać?). Już poprawiłem. Czarna Perło, dziękuję za plus:). Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 a możech to wyznanie kominiarczyka co wpadł w komin? brak logiki oznacza coś ciekawego tymczasem - niekiedy odrywasz kadry - co powoduje jakieś zachwiania w myśleniu z ukłonikiem i pozdrówką MN
dragon-fly Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zabiorę sobie Pana do ulubionych, niekoniecznie z uwagi na ten wiersz, ale na pozostałe Pana autorstwa. A jeśli chodzi o ten, to trafił Pan w bliski mi temat, bardzo prawdziwy, dlatego podoba się :). Zachwytu.
Espena_Sway Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Karolku, mnie dla mnie dobry. należysz do tych autorów, którch czytam z przyjemnością :). serdeczności EspenaKarolina :)
Karol Samsel Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bardzo mi miło i ogromnie cieszę się, że się podoba, Espenko i dragon-fly. Messalinie, rozumiem, czasami nieuporządkowanie wynika z wewnętrznego niepokoju, postaram się klarowniej. Ślę serdeczności:).
Nata_Kruk Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Karol, zawsze Cię czytam... ale tym razem pozostawię tylko serdeczne pozdrowienie... :)
Karol Samsel Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Nawzajem, Nato, nawzajem...:)
Karol Samsel Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Bardzo dziękuję, Alter Net. Do następnego wiersza - pozdrawiam:).
Rekomendowane odpowiedzi