Leszek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie można zapisać w l. pojedyńczej, gdyż l. mnoga wskazuje na periodyczność zdarzeń. Mam pytanie, czy aby na pewno dopowiedziana? Przekornie także zapytam, czy to ze dopowiedziane to od razu musi być blade? Pozdrawiam Leszek :)
Mari Paz Jimenez Luque Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ale ja nie mówię, że to ma być kalendarz 2006, jeden w zupełności wystarczy (symbol). Dopowiedziane, przegadane, itd. (szczególnie przy opisie piegów, najpierw peel nie nazywa ich wprost - ok, a później nagle plask dosłowności) Blade na tle końcowego zdania.
Leszek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zostaniemy przy zdaniach rozbieżnych, ale miło, że wpadłeś. Pozdrawiam Leszek :) PS A piegi w tym wierszu piegom nie równe.
jacek_sojan Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja mam słabość do piegów, gdziekolwiek by nie były...jeśli są w wierszu, wiersz już jest mój! królestwo za piegi (które mam na myśli); J.S ps.; lubię zwłaszcza piegowate myśli...:)));
Dorma Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Nigdy nie lubiłam tych kilku piegów na moim nosie, uwidaczniających się z pierwszą opalenizną. Teraz je zaakceptuję skoro to ślady słonecznych pocałunków :) Kupiłeś mnie tą metaforą. Tak pięknie, subtelnie i nastrojowo.. Zabieram sobie go Leszku
Leszek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cała przyjemność po mojej stronie. :) Myślałem, że kolejna osoba zechce mnie schrupać, a tu taka miła niespodzianka. :) Pozdrawiam Leszek. :)
Dorma Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zależy w jakim sensie schrupać :)... można tez pozytywnie:).. ale żeby nie było, że kokietuję to powiem, że ja chcę schrupać ten wiersz.. Jest przepyszny
Rekomendowane odpowiedzi