castus Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 świeta idą... a ja... ja mam się cieszyć? że co? że kiedyś zakatowaliście dobrego człowieka? a potem paru cwaniaków zrobiło z Niego bożka , a sobie kasę? to dlatego mam byś dobry i radosny? mam was za to kochać? wybaczcie , znajdę sobie inny powód...
Ela Adamiec Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 myślę, że święta, te święta są czasem wybaczania, a to jest już powód do...życia:). To co nastąpiło później, co było przeznaczeniem, "wypełniło się..." Oczywiście każdy z nas ma inne podejście doświąt, wiary. Życzę samych dobrych dni:) Elżbieta pozdrawia:)
Tomasz Obłuda Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 hahaha ale mnie rozbawił.Nie wierze ,że Jezus był bogiem,czy tam jest,i ogólnie strasznie to naiwne.kto w swiętach myśli o Jezusie,a zresztą nie chce mi się o tym pisać. pozdro
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 dyskusji na temat Jezusa nie podejme- moge napisac "niektórych strata", co do wiersza strasznie wykrzyczany, mnostwo pytań retorycznych i ogólnie to nie jest udany utwór Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi