Olesia Apropos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 dedykowany Dormie;) (tak, wiem, jestem dziecinna:D )
jacek_sojan Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 wróciłaś, czy się nawróciłaś...? czy się przewróciłaś...a może zawróciłaś, wywróciłaś, a może zwróciłaś?>>>> :))) J.S
Olesia Apropos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawróciłam, zdecydowanie zawróciłam;)
Olesia Apropos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. starytruj;p
jacek_sojan Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. belferski ton zabija! na śmierć.
Waldemar Talar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Kąt już zajęty, więc proponuje niech na grochu pokutuje.
Olesia Apropos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w dyby i pod katowski topór, nago po śniegu ciągnąć, rany solą sypać!!!
e-m-e-m Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 taki zarcik niewinny :) szztuka w jednym akcie osoby: panna Apropos pani D. zaczyna pani D. " Panna, boj sie boga po co ty wracasz ? " panna Apropos: - " A wracam, wracam czerwony krzyz, mnie znalazł. " koniec
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jakaś niespokojna jesteś Olesiu. Co jest grane?
Olesia Apropos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 napięcie przedmiesiączkowe (Dorma w wątku niżej zaleca informowanie o każdym okresie;p) ;)
Olesia Apropos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pani Apropos myślę, że na tak krótkich utworach powinieneś skończyć pisanie;P
ot i anka Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 córka marnotrawna! dawać tu śiwniaka:D
Olesia Apropos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, że nie świniaka, papryczko;p
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu, a co z Karolem?
John_Maria_S. Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 To wszystko moja wina !!! To ja wywołałem come back Oli. Nie wiem, czy miała zamiar wrócić ale nie umawialiśmy się na inscenizację. To wyszło samoistnie. Po prostu miałem "złe dni", a wtedy przychodzą mi do głowy idiotyczne pomysły.::)) Żartuję! Ale tak serio, to jak w każdej dziedzinie przychodzi "marazm" czyli zastój w interesie (brak atrakcyjnych tematów). A przyroda wypełnia pustki i dlatego czasem wychodzą prywatne pogadanki. Ale każdy może wymyśleć własny "genialny" temat (demokracja!!!) i zachęcić innych do dyskusji. Dormo, rozumiem cię (ja też nie przepadam za super prywatnymi gadkami), ale po prostu....można je nie czytać. Pozdrawiam obie Panie gorąco.:::))))))) Mój temat na forum " Czy Andrzej Lepper uprawiał stosunek oralny?????"
Olesia Apropos Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Olesiu, a co z Karolem? pewnie jeszcze śpi (ja siedzę w bibliotece)
Olesia Apropos Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ich, Jureczku, ich
John_Maria_S. Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ich, ich,ich....Ja, ja, gut. Ich haben zigaretten !!!!:::(((((( Nie drażnij Lwa jak s.a!!! p.s. Nie wiedziałem, że tak dogłębnie analizujesz moje teksty. Czuję się zaszczycony !!!!
Olesia Apropos Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 to wszystko przez prostytutkę (ups, przecież powinnam Ci to napisać na gg)
John_Maria_S. Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Prostytutkę? Chodzi ci o "bułgarski ślad" z "Opowieści rumuńskie"... Ale ty pamiętliwa... najpierw było "Maybe" ( co do memory ). Boże, w takim młodym wieku!! Co będzie na starość? Będziesz robić w Inkwizycji, a może bedziesz ninja ? Pozdrawiam. p.s. Nie ściemniaj o g.g., bo ten temat przerabialiśmy na forum, przy wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi