Gosia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Krzyczę! Wołam! Nikt nie słyszy Nikt mnie nie widzi Dla nikogo nie istnieje Jestem wypełniona samotnością Siedzę w pokoju Coś słyszę Otwieram drzwi I co? Taka sama pustka...
Weronika Helena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niezły, ale trochę zamało, może nie tyle tekstu, co samego istnienia. Wiele oryginalności też nie ma... No, ale nic warto było przeczytać. Tak ot tak. Weronika
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 aż się prosi by odwrócić tytuł na - pustka czyli nikt, ale być może chodziło o odwrotność. co do tematu to chyba wiesz Gosiu co myślę? nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć oświecenia w kwestii postrzegania siebie w świecie :) Serdecznie pozrawiam Natalia
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Gosiu! mysle ,ze takie chwile sa bardzo wazne w zyciu,bo pozwalaja sie w koncu puknac w glowe i nie czekajac samemu poszukac i wyjsc na przeciw (: m+A
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. idąc za Marią Anonym - kiedyś napisałem wiersz (bez chwalenia) i tam u mnie ktoś wyskoczył oknem "nie pytając o drzwi .." to ważne - ważne żeby wybrać odpowiedni kierunek ale Pani Gosiu wiersz jako całość nie jest dobry - to gorzej niż sugestia - zadajesz pytanie i odpowiadasz - wydaje mi się że chyba nie tak ... pozdrówko W_A_R
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przeczytalam..I co?..Taka sama pustka.. Wiem co pani czuje, ale daloby sie to opisac w bardziej ciekawy sposob..
Rekomendowane odpowiedzi