ula Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 nawet książę od Kopciuszka okazał się pantoflarzem
dragon-fly Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Uśmiechnęłam się :). Nie lubimy pantoflarzy, oj nie nie. Idealnych nie ma, tak jak i kobiet, chociażby z tej przyczyny, że brak definicji ideału :). Co nie znaczy, że nie ma takich, którym wcale nie aż tak dużo brakuje, a jeśli nawet to niedociągłości nadrabiają zaletami ;).
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślą... że nadrabiają, ale tylko cyklinują nierówności....dziury ocieplają uś-miechem lub krzykiem zalezy od siły przepicia, ale wiersz krótki i superancki pozdr/ eS
pathe Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 i co to ma być?bo na pewno nie wiersz
Olesia Apropos Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 są! są! są! yyy, nie, inaczej: jest! jest! jest!
Niewierny Tomasz Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Widzę, że same kobiety do tej pory się udzielały. Ja się wyłamię z tej zmowy milczenia i powiem jak w warsztacie, że dobre i zabawne. Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ula, uśmiechnęłam się, fajnie połączyłaś tytuł z bajką.... pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi