Mary Rose Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Między wzgórzami Twoich ud i brzucha w aksamitnej, bezpiecznej dolinie kościół mój gotycznieje do spełnień pod dotykiem wilgotnych warg
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 wow, gotynieje i ja.....
Waldemar Talar Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ciekawy ten sen, a zwłaszcza to gotycznieje. Waldemar
John_Maria_S. Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 To gotycznieje jest super!:))
egzegeta Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 ten brzuch mi nie leży /skojarzenie z jakimś tam brzusio/ i wargi zamieniłbym na usta - bo wargi kojarzą mi się z ....wargami a przecież nie o to tu chodzi:)))))))))
Mary Rose Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ właśnie o tę dwuznaczność chodzi. ;) Poza tym wszystkim dziękuję, "gotycznienie" postanowiłam opatentować. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi