Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Michał, miałeś nikomu nie mówić... (co jak vacek się dowie?!) pozdrawiam cię kochany mój mężu najdroższy:* to naprawdę nie jest tak jak myślisz;>
Yasioo Zimiński Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 jesteś szalona;] i taka słodziutka że aż się unosi... w powietrzu :)
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żądam przeprosin;p przemilczę... ;]
Yasioo Zimiński Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żądam przeprosin;p przemilczę... ;] 1. przepraszam za to że jesteś szalona 2. myślałem, że dasz buzi:)
Yasioo Zimiński Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :* nie stresuj się siostra, widzimy się nigdy a rozmawiamy tak rzadko... pewnie teraz za pół roku:) umówieni?;>
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :* nie stresuj się siostra, widzimy się nigdy a rozmawiamy tak rzadko... najczęściej chyba pijemy razem;>
vacker_flickan Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 ja jestem starej daty i za moich czasów młodzi chłopcy nie pozwalali sobie na tyle wobec kobiety żart czy nie żart - włazicie na cudzy teren chłopaki precz
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 jak młody chłopiec też sobie nie pozwalełem - na szczęście dorosłem no ale spoko, nie zauważyłem tabliczki :) zmykam (ps. polecam jednak znaczenie uryną - znacznie skuteczniejsze) :P
vacker_flickan Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znaczy że co mam ciebie oznaczyć czy jak
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 nie tak tylko zwracam uwage że czasami półsłowka mówią więcej niż cała książka :) ale nie wgłębiam się - powiedzmy że żartowałem :)
vacker_flickan Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twoje żarty, klaudiusz, są jak zwykle błyskotliwe niczym gówno kamasznika, który nażarł się towotu
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twoje żarty, klaudiusz, są jak zwykle błyskotliwe niczym gówno kamasznika, który nażarł się towotu dla ciebie jak zwykle zbyt błyskotliwe, ale nie mam do ciebie pretensji :) swoją drogą nie zabijaj posłanca - to nie ja napisałem o "moim" terenie :P po prostu za moich czasów tak sie o kobietach nie mówiło :P /ps. i tak wątek do kasacji - mam nadzieje :) /
vacker_flickan Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twoje żarty, klaudiusz, są jak zwykle błyskotliwe niczym gówno kamasznika, który nażarł się towotu dla ciebie jak zwykle zbyt błyskotliwe, ale nie mam do ciebie pretensji :) swoją drogą nie zabijaj posłanca - to nie ja napisałem o "moim" terenie :P po prostu za moich czasów tak sie o kobietach nie mówiło :P /ps. i tak wątek do kasacji - mam nadzieje :) / niezawodnie otoczenie w realu poświęca ci zbyt mało uwagi
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie :)
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skąd takie wnioski? :>
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie :) kiedy dama mowi "nie" myśli "może" :P
Rekomendowane odpowiedzi