pathe Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Zamknąłeś mnie w schemacie całowania w czoło spokojny tak dobrze mnie znasz zamykasz ciało do zimowego snu ja mam dzisiaj jeszcze kilka dróg mlecznych do przebycia płynę niebem smsów twój oddech śnieżna tapeta naszej pudełkowej sypialni
pathe Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 spokojny tak dobrze mnie znasz to jest fuj pomóżcie zmienić. inne słowa ewentualnie tyż;)
zak stanisława Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Zamknąłeś mnie w schemacie całowania w czoło zaspokojenie- czy dobrze mnie znasz przygotuj ciało do zimowego snu może tak? pozdr Patyczku
zak stanisława Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Zamknąłeś mnie w schemacie scałowania czołowo zaspokojona zamykam ciało do zimowego snu **** jeszcze kilka mlecznych do przemycia płynem z smsów twój oddech śnieżnie wybielę do pustełkowej sypialni a to takimix andrzejkowy- he he papa
pathe Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 jesteś świeta Stasiu(?) właśnie o to chodziło a z tymi mlecznymi to juz w ogóle chyba sobie nad umywalką powiesze;)
Rekomendowane odpowiedzi