fr ashka Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 schowana przed całym moim światem jak na tych paru kartkach powtarzam sentymentalne piosenki by wciąż przypominać sobie wszystkie ścięte drzewa drogi wydeptane zatarłam słowami których dzisiaj już nawet nie pamiętam wsłuchana w echo głosów mojej wyobraźni układam gwiazdy we własne konstelacje co dzień walczę z grawitacją której nie czuję pod stopamiand I'm so sad like a good book zgubiłeś mnie z przekonaniem o mijaniu nadal masz moje inicjały wymalowane na ścianie i bransoletę zgubioną w trawie między innymi dlatego wierzę że to nie tylkoa sorta fairytale with you
Jaro Sław Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Sentymentalnie, a jednak ciekawie...
Gosia Zamorska Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 "Układam gwiazdy we własne konstelacje" - zazdroszczę Ci tego zdania:) Poza tym czegoś chyba w konstrukcji brakuje. No, ale zdania piękne.
51fu Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 pierwsza połowa fajniejsza. a piosenkę, owszem, bardzo lubię.
zak stanisława Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 zgubiłeś mnie z przekonaniem o mijaniu nadal masz moje inicjały wymalowane na ścianie i bransoletę zgubioną w trawie między innymi dlatego wierzę że to nie tylko ** z tej zwrotki zostawiłabym tylko tłuste... i myslę że frrr aszko że cóś wymyslisz ciekawszego... pozdrawiam ciępło Es
Espena_Sway Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 fr ashko, wiersz bardzo nostalgiczny, lubię takie jesienne impesje ze smutnym motywem. serdeczności Espena :)
fr ashka Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 jak się podoba to fajnie, jak nie to trudno :) dzięki za komentarze i uwagi, ale on zostaje w takim kształcie bo jest MÓJ i pierwszy od dawna tak starannie napisany :) pozdrawiam, frrr ;))
Patryk_Nikodem Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 schowana przed całym moim światem jak na tych paru kartkach - tutaj albo 'tych' albo 'paru' powtarzam sentymentalne piosenki by wciąż przypominać sobie wszystkie ścięte drzewa - bez 'wszystkie' drogi wydeptane zatarłam słowami których dzisiaj już nawet nie pamiętam - bez 'nawet' lub bez 'juz', ale ja bym wywalił to pierwsze wsłuchana w echo głosów mojej wyobraźni układam gwiazdy we własne konstelacje co dzień walczę z grawitacją której nie czuję pod stopami - podoba mi się ta strofa and I'm so sad like a good book zgubiłeś mnie z przekonaniem o mijaniu - może o przemijaniu? nadal masz moje inicjały wymalowane na ścianie i bransoletę zgubioną w trawie między innymi dlatego wierzę że to nie tylko a sorta fairytale with you - ok, może być jak widzisz dopuściłem się kilku poprawek technicznych, tak by pokazać Ci moją wizję tego tekstu. ogólnie nie jest źle, jednak czegoś tu brakuje, czegoś co pozwoliłoby cofnąć stronę i przeczytać jeszcze raz. pozdrawiam
bajka-bajka Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 czyzby zabroklo polskich mysli, by inne wstawiac?......wiersz bardzo ladnie sie przewija, choc male przerobki nie zaszkodza.....albo jeden albo drugi jezyk......and I`m as sad as a good book....co to jest sorta? czyz nie mialo byc -sort of a fairy tale with you....ale ja przeciez sie nie znam ;)....to tak ode mnie...........serdecznie pozdrawiam;)))
fr ashka Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie lubię tłumaczyć tekstów piosenek a angielskie myśli są gorsze od polskich? więcej jest polskich, a że angielskie zainspirowały to mają prawo tu widnieć jako cycaty ;)) dzięki, pozdrawiam, frrr ;) p.s. poprawki? no, może pare nie zaszkodzi... :)
bajka-bajka Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie lubię tłumaczyć tekstów piosenek a angielskie myśli są gorsze od polskich? więcej jest polskich, a że angielskie zainspirowały to mają prawo tu widnieć jako cycaty ;)) dzięki, pozdrawiam, frrr ;) p.s. poprawki? no, może pare nie zaszkodzi... :) uwielbiam angielski........ale jak juz jestesmy na polskim forum, to trzymajmy sie tego pozdrawiam;)))
Rekomendowane odpowiedzi