ot i anka Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 niegdyś musiałam nauczyć się, że pomiędzy językiem a dziąsłami zjawiły się zęby teraz odkrywam słowa między wersami i rozgryzam znaczenia niby-zwyczajności okazujesz się być dzisiaj meta -forą, jutro -morfozą a kiedy indziej –nolem i przestaję jasno patrzeć, wtedy piec kaflowy dzieli się mną z ciepłem. żarzę się byle tylko nie myśleć o moim bałaganie zrodzonym w ruchu horyzontalnym. a teraz potrafię ugryźć się w język
Niewierny Tomasz Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 No już 7 nieźle! tylko to bym poprawił, a w zazadzie usunął słówkoteraz odkrywam między wersami i rozgryzam znaczenia niby-zwyczajności reszta w porządku. Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 no ale tam była taka zasada: między dziąsłami a językiem- co? no i między wrsami- co odkrywam? no może mozna wywalić..nie wiem..hmm może ktoś inny coś podpowie?:) ps. no już siedem, w warsztacie większość a III na P :P. to pewnie przez brak pomysłu na tytuł:) a tak serio to seria:) pozdrawia,
Niewierny Tomasz Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Po usunięciu "słowa" wychodzi, że rozgryzasz miedzy wersami znaczenia, no mi się tak to widzi i podoba, ale nie naciskam. To jesteś seryjna morderczyni:)
ot i anka Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 morderczyni???:D skąd taki wniosek? przerażonam!:D no to moze usunę (zamorduję?:P)
Niewierny Tomasz Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo takie wiersze dobre piszesz i to w dodatku seryjnie;)
zak stanisława Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 piec kaflowy dzieli się mną z ciepłem.---super anko, buziczki eS
ot i anka Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo takie wiersze dobre piszesz i to w dodatku seryjnie;) to dla mnie duży komplement, Tomaszu:) buziam:)
ot i anka Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no a na innym forum sie przyczepili do tego:( buziam
Jaro Sław Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Tylko uważaj z metanolem, może być z tego ściema.... (tu ironizuję).... ;o)
Rekomendowane odpowiedzi