M._Krzywak Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 sądny dzień – to wtedy gdy nic się nie przypomina wydajne są kocięta w worku a maj ma to gdzieś kiedyś pamiętałaś że na bezrybiu ryb nie ma teraz wmawiasz mi że sklepy są pełne staroci sądny dzień – to wtedy gdy młodsze robią się na starsze w betonowych kościelnych zwaliskach starcy chlipią jak dzieci kiedyś łatwiej nam piło się z plastykowych kubków teraz w plastiku wracamy do pana sądny dzień – to wtedy anioł kradnie ostatnie dusze a z krzyża kapie sok z czerwonych jagód a to co wieczne przestaje być wieczne chyba że znów samica da ciała.
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Cholera jasna. to aż tak jest niedobrze. Michałe, dodaj coś o tej samicy.
M._Krzywak Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. byłem w dziale Z po prostu przed chwilą:)
zak stanisława Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 ....wtedy anioł kradnie najlepsze dusze a z krzyża kapie sok z czerwonych jagód a to co wieczne przestaje być wietrzne chyba że znów samica zdaciała.---he he wybacz żart... , dzień nie taki sądny, gdy jeszcze domowe kury....nie są bezdomne.pozdrawiam ciepło Michale.
M._Krzywak Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wtedy się kradnie najlepsze dziewczęta upaja winem z czerwonych jagód a to co suche przestaje być suche bo nie ma to jak język nad uchem...---he he Kurcze, a miałem byc poważny...
zak stanisława Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wtedy się kradnie najlepsze dziewczęta upaja winem z czerwonych jagód a to co suche przestaje być suche bo nie ma to jak język nad uchem...---he he Kurcze, a miałem byc poważny... i dobrze bo tej powagi już dość, hi hi pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 W końcu coś do poczytania i mimo humorystycznej otoczki jest nad czym pomyśleć:)) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
M._Krzywak Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Ewo - czyli zostaje. DzieWu - tylko poczekaj... Dzięki i pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gawron Klotyld wskaże, czwarta sadyba po prawej stronie cmentarzyska...
Rekomendowane odpowiedzi