Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Pewna dama ze stolicy bez stanika i spódnicy, bez majtek, na bosaka, odtańczyła sambę w krzakach i poleczkę na ulicy.
Ena Ane Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Goła pani o tej porze? Przesadziła w tym ubiorze. Niczym Ewa biega w raju I nie boi się skandalu! Lecz straż miejska zdybie złapie I pałeczką da po łapie. W pupę klepnie dla rozgrzewki I zabierze jej nalewki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ta pani może o każdej porze czy deszcz, czy słota czy strugi błota, czy słońce praży jej się wciąż marzy i przed publiką naturę dziką odsłania stale stąd i skandale.
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 tę panią trzeba ubrać w skórzankę firmową by już nie musiała wystawać nagolasa w stolicy Wazowej z góry wielki Waza patrzy na golaskę z ogonem wrytą w posąg na ulicy skromnie zawstydzoną
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Przecież Waza nie był gejem i choć pomnik to się śmieje, że ta pani na golasa pod figurą jego hasa. A gdy chodzi o Syrenkę to golizna jej nie wadzi bo choć niby to obojniak ale dobrze się prowadzi.
HAYQ Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Syrenka jakimś obojnakiem? Żartujesz Waść chyba... Wczoraj widziałem, co z rybakiem Robiła... babaryba. Fakt, całe w łuskach ma dupczysko Lecz niech się schowa Doda... Bo jak ściągnęła z chłopa wszystko... To aż zawrzała woda.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Och fatalnie się naciąłem pisząc, że jest obojnakiem a to wszystko przez ten ogon pomyliłem ją z chłopakiem. Bo od góry rzecz wiadoma, że ma biuścik jak marzenie lecz od dołu ten jej ogon mi kojarzy się z korzeniem. Za lapsusy trzeba płacić lub o przebaczenie błagać, ale zanim to uczynię niech ukaże mi się naga.
HAYQ Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jedną rzecz bym tylko dodał, Bo nurtuje mnie bez przerwy: Jak ten rybak ją oskrobał? Ja bym chyba stracił nerwy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Gorzej gdyby zaczął skubać nam syrenkę niczym ptaka więc podziwu jestem pełen dla skubańca vel rybaka. Chociaż to na jedno idzie i nie ważne jak ją brał bo ważniejsze jest od tego, że gość pomysł taki miał. Ja tam nigdy z żadną flądrą czy też z jakąś inszą rybą bowiem ryby mnie rajcują jak w akwarium są, za szybą.
Rekomendowane odpowiedzi