zak stanisława Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 pogubiłam już barwy ciepła zabłąkana w świtaniach mglistych znieczulam monotonnię jesienną grogiem przedsenne strosząc myśli pachnie liściem na mokrej twarzy pajęcze sieci snując mi w oczach skry miedzianomiodnych pejzaży wypalają pustkę zamroczeń zmierzch łapie zziębnięte powietrze z głową na ziemi obiecanej słonecznik szuka odpowiedzi w szparach łatanych iluzjami
Marlett Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Jesienna zaduma. Prawda o tej porze roku i życia. Piękne przerzutnie.Czuje się klimat jesieni. PozdrawiaM.
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Tak, jak dzisiaj w Lesie Księżnej. Pozdrawiamy z Henrietką.
zak stanisława Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Marlett, miłoże zawitałaś do jesiennych zadumań, radości i zdrowia życzę Steff i Henrietto, witajcie, pozdrawiam radośnie, miło Was gościć!
Ewa_Kos Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Zupełnie jak w moim wielkim ''ogrodzisku'' wśród drzew wszelakich. Pozdrawiam jesiennie w takiej też zadumie:)))) EK
adam sosna Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 ta pora sprzyja rozważaniom o wiośnie są bezlistne wczesną wiosną późną jesienią dla mnie ++
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ostatnia zwrotka super - reszta trochę mniej Pozdrwiam serdecznie Jacek
JACEK KAWECKI Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 cały wiersz plusowo bardzo plusowo :) ostatnia zwrotka w/g mnie najlepsza trzymaj tak dalej :)
zak stanisława Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Zawitała barwami ciepła Zabłąkana w świtaniach mglistych Brązami na nieczułą ziemię zeszła Wiotkimi snami strosząc myśli Pachnie deszczem na mokrej twarzy Pajęcze sieci snując mi w oczach Skry miedzianomiodnych pejzaży Pełne deszczowych smutnych mroczeń Zmierzch niesie nowe tajemnice Z głową na ziemi obiecanej Słonecznik szuka odpowiedzi W szparach łatanych iluzjami Jacku, dzięki za podp[owiedz zmian. pozdrawiam ciepło.
zak stanisława Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ewo, Sosenko,dzięki za miłesłowa. Jacku Kawecki, serdeczne dzięki , tak trzymam, pozdrawiam serdecznie .
pathe Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 słonecznik szuka odpowiedzi w szparach łatanych iluzjami to mi się podoba. i całość też.plastycznie. ale trochę źle się czyta.jest piekny w swojej tresci ale dobór słów coś mi nie pasi. nie wiem co konkretnie )jeszcze) jak będę to wrócę na pewno.
zak stanisława Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie podobają ci się przerzutnie? zle dobrane? ech... może zbyt chaotycznie przeczytałaś? pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi