jasmina nieprzewidywalna Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Złem się karmi cały świat W tej mgle człowiek każdy gna Zagubieni muszą szukać Lecz czy znaleźć jeszcze można Co utracił każdy człowiek Co ci każe być kimś więcej Zdusić w sobie węża grzechu Łatwo nie jest Jednak warto Walka światów wciąż trwać musi W świecie życia Pośród śmierci
John_Maria_S. Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 pani Jaśmino! ma Pani 100% racje. Sam z tym wszystkim walczę i nie mogę...zwyciężyć zła. Bardzo trafne życiowo sposyrzeżenia. Pozdrawiam w śroku nocy.!!!
M._Krzywak Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Wie pani co - jak czytam o tym źle w świecie, to robie się zły - i pewnie o to chodzi... Bo wiersz jest z kruchty... Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 a do mnie takie treści nie docierają, bo w sumie jest to oczywiste więc po co o tym pisać pozdraiwam
Rekomendowane odpowiedzi