greg_lipski Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Tu leży pies i śpi więc go nie budź bo tyle jego, co śni pokłębiony w szczenięctwie na powrót przez chwilę niech będzie szczęśliwy przez zamknięte oczy widzisz we mnie brata nie łżesz, nie śmierdzisz bez wstydu wołasz: mamo! Na jawie mój wierny druh wygląda zgonu ćwierci kiełbasa nie dla psa
Marlett Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Witaj Greg! Wiersz czytałam dawno w W. zapamiętałam.I to się liczy. PozdrawiaM.
pathe Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 pewnie i można wystosować kilka uwag co do wiersz, ale masz styl, swój to mi sie poDoba!
fr ashka Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 nie łżesz, nie śmierdzisz bez wstydu wołasz: mamo! - to misie nie podoba... poza tym chyba ok pozdr, frr ;)
greg_lipski Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 bardzo dziękuję Wam za komentarze pozdrawiam
kyo Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Na jawie mój wierny druh wygląda zgonu ćwierci powiem szczerze, że nie rozumiem tego. reszta zjadliwa jak kiełbasa "zwyczajna" ;) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Na jawie mój wierny druhwygląda zgonu ćwierci kiełbasa nie dla psa ---nieuleczalnie? nie dla psa kiełbasa, nie dla kota spyrka/ pozdrawiam ciepło ES
greg_lipski Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieuleczalnie niestety, bo przyprawiona i szkodzi zdrowiu psiny bardziej poważnie, przemawiam głosem tych kopanych i wiązanych łańcuchem "familiarisów" pozdrawiam z przeciekającej listopadowym deszczem budy, ale ciepło :)
greg_lipski Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest taka piosenka gminna: "wpadł pies do kuchni i porwał mięsa ćwierć" bardzo dziękuję za komentarz i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi