marek dunat Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 zimnieją zadumane kamienie nie kropione juz nawet potem świec (cóż postęp taki i świece zamknięto w szkle ) milczę pochylam pamięć wpatrzoną w głąb czarnego marmuru w granitowym wnętrzu nie słychać bijącego serca niczyje myśli tam mieszkają płoszę je żalem czytanym ze złotych liter niewidzącymi oczyma Anioł wpatruje się w puste niebo wiatr chłodnym głaskaniem przypomina mi że jeszcze żyję szczyrk 3.11.2006
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 "niewidzącymi oczyma Anioł wpatruje się w puste niebo wiatr chłodnym głaskaniem przypomina mi że jeszcze żyję" czy tylko o to chodzi? ze zyjemy? nic poza tym? myslę że taka głeboka myśl, powinna mieć głęboką puentę, czuję sie nieusatysfakcjonowana...bo wiersz zapowiadał sie..ale i tak jest super!.. pozdr ES
marek dunat Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 wydaje mi sie Droga Duszko , że najbardziej chodzi o to ,, jeszcze,,.
fr ashka Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 "zimnieje"- nie dam sobię niczego obciąć, ale chyba taki wyraz nie istnieje...? chyba 'stygną', jak już... pozdr, frrr ;)
marek dunat Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 to taki neologizm fr ashko. nieudolna może próba , ale próba ;-)
bajka-bajka Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 dobrze ze ten wiatr jeszcze nie zapomnial.........sle caluski ;)
fr ashka Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aa, chyba, że tak czy udana to nie wiem, ale widać tylko mnie sie nie spodobał ;) pozdro! fr.ashka ;)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Marku, w sumie pozytywny odbiór, ale tak sobie myślę, ze bez ostaniej strofki, tez mogło by być. Pozdrawiam... :)
marek dunat Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 dziękuje Wam serdecznie za komentarze . Droga ES - puenta jest moje życie . choć nie do końca jestem przekonany czy jest realne . bajko - dziękuje . fr_aszko - i ja Ciebie pozdrawiam . Kruczko - pewnie by mogło , ale wtedy uciekła by moja puenta .
Rekomendowane odpowiedzi