Sebastian_Pietrzak Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Lukrecjo ty szmatą wycierałaś podłogi nie upewniając się nawet czy brudne chodnikowe piosenki syczałaś do ucha przy akompaniamencie poobijanych garów także to ty wsiadałaś na miotłę fruwając od okiennic przez okiennice do latarnika niby dla zdrowia? zapewne a pamiętasz jak mnie wyżymałaś przy gościach że podobno przesiąkłem wszystkimi pobliskimi pijalniami ? o nie najdroższa Lukrecjo przesiąkłem tobą na zaś musiałem się zdezynfekować
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 jeśli mowa do służącej do w trzeciej osobie Lukrecjo - ona szmatą .. itd... z ukłonikiem i pozdrówką MN
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 coś nie tak w rozumieniu?
fr ashka Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 a mnie zaskoczyłeś, treścią po tytule :D druga strofa troche dla mnie niezrozumiała, w odniesinu do całości jakoś odbiega chyba... :) ale ogólnie podoba misie :) pozdr, fr.ashia :))
Dorma Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Mierzi mnie i gorszy ostatni wers. Jest niesmaczny i wcale nie zaskakuje ( a taki jak myślę był zamiar autora)
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba źle Pani ją odczytała ale luzik:)
Rekomendowane odpowiedzi