pathe Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 w kuchni grają w chińczyka stół jest prostokątny i to nieprawda co mówisz bo jest późno w nocy wtedy wszystko wydaje się mniej na pewno ona nie mówi nawet że sąsiedzi śpią. plecy trudniej przekrzyczeć niż głośny śmiech gra trójka. nie przeszkadza mi łączenie szynki z inką mikrofalówki to cud techniki przestałam przypalać mleko
zak stanisława Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 mikrofalówki to cud techniki przestałam przypalać mleko--- he he, moje wylatuje! pathy, swojsko,powiem ci na ucho, że mi też nie przeszkadza łączenie szynki z inką. pozdr Es
Ewa_Kos Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Taki ze swojskim klimatem akurat prawie jak u mnie dawno temu'' chińczyk'', teraz ''nowoczesna kuchnia'':)))) Pozdrawiam ciepło:)) EK
Marlett Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Jest wieczorowy klimat. Przypalone mleko jest fu. serdecznie pozdrawiaM.
pathe Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w powietrze;)
pathe Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam również serdecznie. chińczyka przydałoby się kiedyś odświeżyć;)
pathe Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w ogóle czy tutaj jest fu? bo jak w ogól to najgorzej śmierdzi blee
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 a tak poważnie, przerzutki są dobre, doczytać można wiele inaczej....plecy trudniej przekrzyczeć niż głośny śmiech, to prawda, milczenie jest najgorszą formą ataku... pozdrawiam Patyczku, ES
pathe Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nad przezutkami chyba najwięcej myślałam.uff;)
John_Maria_S. Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Mikrofalówki- precz!, Chińczyk- może być "człowieku nie irytuj się" to motto chińczyka (o ile pamietam). Ale gdzie znależć kilka osób chętnych do tej gry????? Skąd wziąć czas na to? Ale fajnie, że wyciągasz czasem takie rzeczy z lamusa. Pozdrowienia. p.s. Zaskakujesz mnie!
pathe Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam abstrahując: mikrofalówki to fajna rzecz.bo kiedy czasu właśnie brak to ja pyk jedzonko do niej i wtedy jest czas żeby grać w chińczyka;) a to nie irytuj się człowieku to kojarze jako osobną grę podobną do chińczyka, ale wymagajacą stalowych nerwów do kwadratu. zaskakuję?ale jak? odsyłam pozdrówki:)
Rekomendowane odpowiedzi