Miłka Maj Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 odbiciem twoim była. być mogła. jest krzykiem poszarpanej wstążki w parzystych kwiatach prosisz o wybaczenie
Niewierny Tomasz Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 być może odbiciem twoim była. być mogła. jest krzykiem poszarpanej wstążki w parzystych kwiatach prosisz o wybaczenie siedem lat Niech mi Pani to wybaczy, samo się tak napisało;), ale pierwotnie też mi się podoba. Zrobiłbym tylko coś z interpunkcją, konsekwentnie do końca, albo bez. Pozdrawiam
Miłka Maj Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Panie Tomaszu, parzyste kwiaty zanosi się na cmentarz, 'siedem lat' zbędne...
Niewierny Tomasz Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, no teraz rozumiem... niestety odebrałem to inaczej. Ale po Pani komentarzu tym bardziej się podoba.
Miłka Maj Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Izuś, przeleżało trochę, wiesz... a ja ciągle jakoś nie mogę na chłodno, nie da się; myślałam nad dedykacją, tylko jeszcze nie teraz. Może inni 'nieświadomi' coś podpowiedzą. Ten 'krzyk' w odniesieniu dwuznacznym - 'krzyk serca'? Trochę banalne niech leży póki co buźka/V.
Miłka Maj Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 mogła być. była. jest twoim odbiciem krawędzią postrzępionej wstążki w parzystych kwiatach prosisz spóźniony o wybaczenie ???mogła być. była. jest twoim odbiciem rozdarciem poszarpaną wstążką w parzystych kwiatach prosisz spóźniony o wybaczenie
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 mogła być. była. jest twoim odbiciem rozdarciem ---(żalsłoną-?) zasłoną lustra_(gdy ktoś umiera zasłania sie w domu lustra) poszarpaną wstążką w parzystych kwiatach prosisz spóźniony o wybaczenie rozdarta .... poszarpana..... Miłko, kochana MIłko,nie umiem pomóc, temat jest bliski; żal, spózniona prośba o przebaczenie, to jest jakby o mnie... pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Bardzo smutno się zrobiło - mogę się tylko domyślać. Nie pytam, ale współczuję.Wiersz akurat do mnie przemawia i wiem co się wtedy czuje.Pozdrawiam. EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Wybaczać jednak trzeba, może dodaj na końcu coś o wybaczaniu, modlitwie... Jedno słowo. Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Miłko, ta wersja bardziej mi się podoba: mogła być. była. jest twoim odbiciem rozdarciem poszarpaną wstążką w parzystych kwiatach prosisz spóźniony o wybaczenie tylko słowo "spóźniony" jest zbędne. W tej sytuacji spóźnienie jest oczywiste. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi