Ona_Kot Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 jeśli tu jest jakieś głosowanie to ja głosuję. pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 ps. na Lobo (to mia?) ja tylko na chwilę... pa, pa
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 ok - Lobo - jeśli się zgadzasz to zrób tak - powiedzmy do środy głosowanie - potem zliczymy wszystkie oddane głosy a zwycięzca? no cóż stawia pizzę, ok? żartuję, Zwyciężca jest zwycięzcą i ... może masz jakieś propozycję? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Lobo Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 ))...Nie ma problema, może być do środy...) Głosy, mniemam, zliczy Jury Szanowne, tak?...A zwycięzca?...)))...E tam, jak (jeśli) się spotkamy, to i tak pewnie po piwku sobie postawimy...)) pozdrawiam.;-)
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jajć, pewnie - jak widzę wygrywasz, hihihi, no to uważaj boć nawarzysz sobie piwa - ilość butelek=ilościom głosów, ok? hihihi z ukłonikiem i poezją i piwem MN
ot i anka Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 no, a ja mogę głosować jako jury? bo w końcu nikt mi nie powiedział:(
Jerzy Rybak Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 100 : 0 dla Fanaberki. reszta - pasztet
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie - oczywiście, bez przeszkód, nie wiem co na to Lobo, warto i jego spytać z ukłonikiem i pozdrówka MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może dla Rybaka nie pasztet a makrela lob inna jaka-siaka trele - fanto tiera z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. za użycie podobieństw i czegóś tam jeszcze usilnie przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony, najmocniejsze - auUUUUUUU!
Fanaberka Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A weź się, Jurek, nie wygłupiaj, skąd ja wezmę w połowie miesiąca na 100 piw! ;D
Fanaberka Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedno jest pewne: werdykt stawia Tajemniczy Arbiter. W środę. Z piwem jeszcze nie wiadomo - podobno tyle butelek ile głosów. Ps. Głosuj, Stephan, będzie więcej! :-D
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedno jest pewne: werdykt stawia Tajemniczy Arbiter. W środę. Z piwem jeszcze nie wiadomo - podobno tyle butelek ile głosów. Ps. Głosuj, Stephan, będzie więcej! :-D żeby nikogo nie wrabiać ani nie brały układy górę, dyć moja szabla zaprasza na pasztet, acz, na zaroczne Dziady z ukłonikiem i pozdrówką MN
Lobo Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 ))...Messa, każdy może głosować, prawda? A potem Jury zliczy głosy i, ewentualnie doda swoje komentarze...Wyjeżdżam za chwilę na tydzień na warsztaty poetyckie, ale chyba będę miał dostęp do kompa...Postaram się śledzić "finisz"...;-))) pozdrawiam.;-)
Messalin_Nagietka Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to masz, po pierwsze - prawda po drugie - powidzenia z ukłonikiem i poezją MN
Lobo Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 ))...No, wróciłem...;-) Co z tym werdyktem? Kto jeszcze ma ochotę pokomentować? pozdrawiam.;-))
Fanaberka Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam, czy jest tu ktoś? Gdzie są Zawodnicy? Kto jest Arbitrem? Jaki wynik meczu? Fajna organizacja :-) Ps. I tak dobrze się bawiłam. Dziękuję, pozdrawiam :-)
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jestem - widzę, że ten pojedynek , hihihi, obchodzi nawet pojedynkujących się, hi, ok - z tego co zliczyłem to chyba 3:1 albo 2:1 wygrał Lobo - gratulacje! ale to pierwsza połowa meczu, hi Lobo, gramy dalej? może jak już poletko ubute to przerzucuimy się na jakiś inny styl wiersza, co myślisz o SONECIE? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Lobo Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 )))...No cóż, jeśli wygrałem, niech i tak będzie, choć dla mnie nie ma specjalnego znaczenia, ot, zabawa. A przynajmniej poczytaliśmy dwie zupełnie odmienne stylistyki, w jednym temacie formalnym. Ćwiczonko warsztatowe ze wszech miar udane więc...;-))) Co do sonetu - mam coś na warsztacie i pewnie wkleję kiedyś, ale już może niekoniecznie w formie pojedynku...)) Dziękuję ze swej strony wszystkim za poczytanie, a Szanownemu Przeciwnikowi - za profesjonalne podejście do tematu. pozdrawiam.;-))
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wiesz, profesjonalizm? jajć, nikt nie zarobił kasy, hi, ale dzięki i z całym szacunkiem chylę wiersze, hi, chyba pole pozstawiamy wszystkim, któzy chcą sie pobawić tą sekstyną, miłej zabawy z ukłonikiem i pozdrówką MN
Grzegorz Łączyk Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgadzam sie z poprzednim komentarzem - to nie igrzyska w Olimpi czy gdzie kolwiek indziej - jesłi ktos chce z was być "Kubicą" tego portalu - to nech go zmieni na bardziej przyziemny.
Rekomendowane odpowiedzi