fr ashka Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 nie chcę takiej jesieni z wierszy malowanej temperą i nieostrzoną kredką nie chcę czytać o spadających liściach zmetaforyzowanych łzach zwichrowane obrazy przyszłości krzyczę pod wiatr żebyś nie słyszał jak przeżywam turbulencje w przeciągu przez szyby oglądam przemakalne naskórki i mądrość w oczach młodych ludzi głębiej z poziomem wody w rzekach rośnie zmęczenie oczekiwaniem na kolorowe burzowe niebo deszcze emocji zlewają się w rynnach zasypiamy ze śniegiem na oczach
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 nie chcę takiej jesieni z wierszy malowanej temperą i nieostrzoną kredką nie chcę czytać o spadających liściach zmetaforyzowanych łzach zwichrowane obrazy przyszłości myślisz że w przyszłości tylko taką jesień będziemy oglądać?, to byłoby straszne. apeluję do młodych! piszcie, piszcie, jak najwiecej wierszy jesieni, o łzach prawdziwych i o liściach prawdziwych i o żurawiach i o wszystkim, nasza jaskółeczka roztacza wizje!!! frrrrr aszko, ale i tak podoba misie! buziam. ES
fr ashka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dlaczego aż tak? :)
fr ashka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 dzie wuszko- to nie jest to samo(nie wiem czemu tak Ci się wydaje...), chyba że nie umiem własnych wierszy pisać ani czytać :) a tytuł warsztatowy, spacja zniknie ;) dzięki, frrr ;)
fr ashka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ale w drugiej strofie to nie jest marudzenie... a w pierszej chodzi o to, że nie chcę aby wiersze przeinaczały moje spojrzenie i uczucia związane z jesienia- dla mnie ona nie jest smutna :)) każdy to widzi tak jak czyta ;) może coś źle napisałam, nie wiem... dzięki dzie wuszko :) pozdrawiam wesoło, frrr ;)
kyo Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 bo, wytłuszczone: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam
fr ashka Opublikowano 14 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 poniekąd masz rację, kyo widzę, że faktycznie trzeba nad nim jeszcze posiedzieć :) dzięki za uwagi! :))
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 nie chcę jesieni z wierszy tempych kredek krzyczę pod wiatr żebyś nie słyszał jak przeżywam turbulencje w przeciągu przez szyby oglądając przemoknięte naskórki i mądrość w oczach młodych dezerterów zwichrowane obrazy przyszłości z poziomem wody w rzekach rośnie zmęczenie oczekiwaniem na kolorowe niebo - deszcze emocji zlewają się w rynnach zasypiamy na śniegu //////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ moja wizja podoba mi się pomysł który tak widzę jak widzę powyżej wieczności.
kyo Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brawo!! wersja bardzo dobra, mozna cos dodac , ale teraz bardziej pojemny wierszyk! pozdrawiam
fr ashka Opublikowano 15 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego "tempych"? :) błąd czy specjalnie? ładnie to pociąłeś, zasugeruję się przy poprawkach :) dzięki, pozdro- frrr ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego "tempych"? :) błąd czy specjalnie? ładnie to pociąłeś, zasugeruję się przy poprawkach :) dzięki, pozdro- frrr ;) celowość to oczywite dla ośmieszenia nawet i tępoty wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi