adam sosna Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Z pąków w zieleń głęboką zapowiedzią odrzucenia czekają na ślizg i spotkanie z ziemią bogatą spokojem liście dalekie od drzewa jak im kazał wiatr szeleszczą zamiast szumieć szyfonowych sukien wzorem piszą lotem upadkiem naśladując człowieka bezmyślnego bezwzględnością z mitu o nadnim Adam Sosna(2006.06.07)
adam sosna Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 uwielbiam Twoje komenty zawsze jak po oczach dają też wreszcie zaczynam wiedzieć co to inwersja :):) dzięki Twoim wysiłkom ale poczuć? daleko mi jeszcze ad1) ta Twoja propozycja dla mnie brzmi sztuczniej ad2) tak mi jest naturalnie jak jest, ale zmienię ad3) bardziej mi się Twoje podoba ad4 i 5) przed, czy po zmianach? :):):) p.s. ciekawe czy myślimy o tym samym facecie?
adam sosna Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 a tera? Ikar
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 nie wiem jak było przed, ale po jest super, pozdr ES
adam sosna Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 przed było tak samo tylko gorzej
Rekomendowane odpowiedzi