Sylwester P. Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Dzięki Ci za dzisiejszy dzień. Dzięki za to, że wysłuchałeś mnie. Dzięki za spełnione prośby, I znikłe groźby. Dziękuję za głos nowych znajomych, Dziękuję za bezpieczny stan mamony, Dziękuję za uśmiech na twarzy, I za tyle nowych marzeń. Dziękuję za myśli nowe, Dziękuję za słowa i całą wymowę, Dziękuję za chwile i momenty, Za bodźce i zachęty.
Sylwester P. Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Z góry dziękuję za komentarze. www.lider.blog.pl
Ewa Rajska Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 ups... z pewnością peel dziękuje bardzo konkretnej osobie, jednak dla zwykłego czytelnika,jak np. ja wychodzi zwykła, nieciekawa wyliczanka, z której nicnie wynika. peel ani nie mówi komu dziękuje, ani właściwie dlaczego te rzeczy są dla niego warte podziękowań... przykro mi, ja na nie to pewnie jeden z Twoich pierwszych wierszy tu publikowanych, więc ćwicz, ćwicz, a dojdziesz do wprawy! (nie, żebym ja jakaś wprawiona była, też jestem szaraczek, tylko trochę przydługo tu siedzę hehe:) następnym razem będzie lepiej! pozdrawiam cieplutko! ER
pathe Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 prowokacja to jedyne co może to wyjaśniać
Ane gdotka Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ja tez dziekuje tej sile ktora wyczuwam i kiedy mnie wypenia po brzegi.... czuje sie na fali.... plyne lodzia zycia do wymarzonych horyzontow.... dzieki ci...
Czarna Perła Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ..da się się wyczuć, że to początki.. mnie nie urzekł wiersz, ale z biegem czasu będzie lepiej. moje początki były tragiczne, ale jakoś wytrwałam na forum do dziś... pozdrawiam cz.p. :)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ewa może lekko pomarudziła, ale ma rację-na postronnym czytelniku powyższy tekst nie ma wielu szans by wywołać jakieś emocje
Rekomendowane odpowiedzi