Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 powiedzmy gdybym był poetą i gdyby jeszcze ktoś czytał moje niby wiersze albo bym chociaż był pisarzem co jest czytanym na bazarze w ostateczności choć magistrem stawiał pieczęcie w magistracie a może nawet gdybym nie był ale załatwiał ważne sprawy albo przyznawał chociaż nic czy kogoś mógłbym w dół lub w górę zepchnąć albo pociągnąć w mig gdybyś wyczuła kasy dryg byś poleciała za mną sznurem z lewa i z prawa w dół i w górę
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Poważnie się zrobilo, rozerwijmy się na temat!
adam sosna Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 płacą od słowa? rzeczownik? przymiotnik? czasownik? czytam bo darmo czasem przyjemność sprawia niby wiersze - kokieteria?
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 powiedzmy gdybym był poetą i gdyby jeszcze ktoś czytał moje niby wiersze albo chociaż pisarzem co jest czytanym na bazarze w ostateczności choć magistrem stawiał pieczęcie w magistracie a gdybym nie był ale załatwiał ważne sprawy przyznawał nic czy kogoś mógłbym w dół lub w górę zepchnąć albo pociągnąć w mig gdybyś wyczuła kasy dryg byś poleciała za mną sznurem z lewa i z prawa w dół i w górę taki oto mój mix wieczności tekst luźno opisujacy sprawy bytu w niebycie i odwrotnie ciekawa prostota
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ciekawie zamieszałeś Tomaszu. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ja odniosę się do treści wiersza. Stefan,kasa na bok,tylko klopoty przez nią. Albo jej zbyt mało,albo zbyt dużo. Pisz wiersze i sprzedawaj je na bazarze, bądź niby pisarzem. Będziesz oryginalniejszy( tzn.peel). PozdrawiaM.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoją radę przekażę, tylko co będzie, jak kasę zrobi na tym bazarze, albo nie, nie zrobi, napewno. Pozdrawiam, Stefan.
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 wiersz przekorny ja i sam ałtor tegoż; ale na dół z tobom nie spadnem, o nie! bo w dole tylko woda zostaje,a na boki - migrena grozi ,lepiej wpaść w rozłożone szeroko ramiona... pozdrawiam ciepło ES
Ewa_Kos Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ja bym miała ubaw gdyby ona za peelem poleciała ze sznurem czym po złapaniu by mogła się do peela przywiązać. Marzenia są zawsze piękne. Fajny ten wiersz! Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biorę Twoją pozycję, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od razu się przywiązać, a wspólny aneks? dz, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, no jak przyemność, to ok, pozdrawiam. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tu idzie raczej, albo powiedzmy, czy też o pewne myśli zniekształcanie, ale z punktu widzenia nauki oraz innych tam, to Twoje zapytanie ma sens konkretny oraz wywołuje odpowiedź. Sznur jest krótki, konkretnie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Ale mocny jest.
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 No a siła uczuć, tolerancja, partnerstwo dla spokoju?
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Czyli czarna polewka, a jest tyle nalewek.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 no tak na winie jak się nawinie albo nawinę to się znam lepiej niż na mostach albo na winach skromnych prostych jak już wywinę prosto z mostu pozdrawiam, zarozumiały, skromny kapelusznik.
Rekomendowane odpowiedzi