Darikaeye Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 pustką nazwałabym te dni, choć myśli i słowa w mojej głowie kołaczą nieustannie pustką nazwałabym te sny, których zapamiętać nie potrafię choć wiem że zawsze śnię pustką nazwałabym te pytania, na które głośnych odpowiedzi brak, choć wszedzie dostępne dla mnie są pustką nazwałabym te słowa, choć niewypowiedziane nie mogą przecież zaistnieć gdzieś pustką nazwałabym tę rzeczywistość, w której iluzji znajdujemy się, choć wiem że jedynie ukryta jest pustką nazwałabym tę tęsknotę nieustanną, która wkrada się we mnie, lecz wiem że to przeznaczenie gdzieś mnie śle pustką nazwałabym to życie w ciągłym strachu, choć wiem że ten strach wymyślony jest i jego koniec zależy wyłącznie ode mnie pustką nazwałabym te nadzieje bez końca znikające gdzieś, lecz wiem że to jedynie moje wątliwości zabijają je pustką nazwałabym samą siebie kiedy czekam bez końca na ten dzień, by wreszcie dowiedzieć się, choć wiem że każdy dzień daje inną mnie pustką nazwałabym to wszystko co jest... lecz nie nazwę bo wiem że to wszystko ma swój ukryty sens.....
Jacek Głowacki Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) pustka pustka to nazwa kosmosu gdzieś tam błyszczą gwiazdy jak ukryty sens nienazwany pustką ukryty bo z ciekawości nienazwany intrygujący wchłaniający absorbujący bardziej bardziej niż coś bliżej siedzę i piszę ludziom horoskopy udaję że czytam z gwiazd słucham i wiem Edytowane 3 Czerwca 2018 przez Jacek Głowacki interpunkcja,błąd stylistyczny albo ortografia (wyświetl historię edycji)
Jacek Głowacki Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2018 wciągasz jak czarna dziura... femme fatale...to bardzo ślepa uliczka...
Rekomendowane odpowiedzi