ot i anka Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 codzienności moje niepokojąco wpasowują się w dzisiejszą pogodęnikt nie może się poukładać bo w bajkach tego nie było od rana zbieram reumatycznie powykręcane emocje żeby połaskotać trochę bezradność stuknąć co nieco tam gdzie lubisz kręgi zamykają się tam gdzie już nikt nie ma siły możemy tak rozmawiać o tym wszystkim co nas przewraca żebyś mogła znów się potknąć tym razem bardziej świadomie kontrolować wyrzuty sumienia przełknij wątpliwości i schowaj parasol w zębach trzymaj wciąż jaskółkęmoże deszcz już nie spadnie tak nisko
Jego Alter Ego Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 em..wzruszona,kursywa jest piękna,piękniejsza niż cały wiersz bo to Twoje luźne słowa,ale wiersz tez magiczny, dziękuję,wpasowana w deszcz kocham Cie:D
Jego Alter Ego Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 tylko zmien na "kręgi zamykają się tam" ;)
ot i anka Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 cieszę się ,że ci się podoba:))) ja ciebie też kocham!:)
zak stanisława Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 a ja was kocham obie i co wy na to?było to w bajkach? a wiersz podoba siemi! ?ES
ot i anka Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 pozmieniałam trochę:) jest lepiej:)
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 owszem,lepiej:) my Ciebie Stasiu tez kochamy,ale musisz mnei tez adoptować!:P
Rekomendowane odpowiedzi