zak stanisława Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 boso biegnę po skrzypiących deszczułkach zagłaskanego na śmierć parkietu zmumifikowanego lakierem błyszczącym jak ząb meczetu Wbrew nietrwałej naturze nadał on trwałość i twardość jego strukturze nie puchnie od wilgoci nie oddycha nie pachnie żywicą jest gładki a psoci śliski wyrafinowany prężny w swej doskonałości i jest mój w całości na moment stąpnięcia
allena Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 wkradły się rymy rodem z... doskonałości - całości parkietu - meczetu wyglądają na przypadkowe; jeśli nie to może nie tak bardzo dokładnie:) A.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zamieniłem się w parkiet na chwilę, fajnie było, tylko wiórkowania się bałem.
zak stanisława Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Stefan, to może piórkowanie? pozdr. alleno, aniech tam się rymują, rodowody jakieś tzreba mieć he he pozdrawiam i dzięki
zak stanisława Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 nie -cnoto już, he he. pa Joasiu
greg_lipski Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 zmysłowy ten utwór bardzo, jak wiele Twoich utworów Stasiu. ale nie rozumiem tego: "wbrew nietrwałej naturze nadał on trwałość i twardość - choć nie rozumiem i tak mi się podoba jego strukturze" kto czyjej?, bo mam dwóch kandydatów: meczet i sam parkiet ?
zak stanisława Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lakier temu parkietowi kandytatowi na slizgawkę 0 he he pa panie lip-ski pozdr ES
greg_lipski Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lakier temu parkietowi kandytatowi na slizgawkę 0 he he pa panie lip-ski pozdr ES o ja chłop nierozumny, a to dziecinnie proste rozwiązanie ciepło pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi