bajka-bajka Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 myśli jak światło po głowie gnają bezradnie oplatane spojrzeniem opanować rytm serca by choć na chwilę pocałunkiem na rozpalonych ustach spocząć stoję tuż za linią a do Ciebie końca nie widać
bajka-bajka Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 dziekuje dzie wuszko za wizytke i pozdrawiam ;)
zak stanisława Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 pomarzyć zawsze wolno o tych pocałunkach-he he tniesz swoje wiersze ostro, i dobrze są coraz lepsze pozdrawiam bajko, ES
Ewa_Kos Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zgadzam się z poprzednim komentarzem.Jest o wiele lepiej. Pozdrawiam serdecznie:))) EK
bajka-bajka Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 dziekuje Stasiu i Ewo......dzisiaj zdycham , dopadlo mnie jakies chorobstwo, ledwo widze na oczy.....pozdrawiam ;)
zak stanisława Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he ja też ledwo siedzę na... też mnie cosik dopadło ale z odwrotnej strony, hi hi .zdrówka zyczę, bajeczko,
bajka-bajka Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 dziekuje Stasiu....jestes slodka!!!....buziaki;)
Rekomendowane odpowiedzi