Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 spadła tak nagle w poprzek marzenia. we wtorek popołudniowa przechadzka miała nauczyć mnie życia także przypadkiem nieplanowane emocje jak latawce. na sznurkach postanowiłam nie pytać dlaczego warto być smutnym- od jutra
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 gdy ktoś nam daruje puste dłonie, nie umiemy tego przyjąć po prostu, nie umiemy "emocje, jak latawce na sznurkach" ciekawie pozdrawiam seweryna
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w Pani wierszu jest dużo z poezji o której dziś chyba nikt już nic nie wie - poezji pamiętnikowej - zebranej w laguny szuflad - tajemniczo oczekujących na kolejne wezwanie dłoni i pióra pozdrówka W_A_R
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mi się podoba, choć bardzo osobiste...
Paweł_Kolcaty Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Liryczna lekcja filozofii życie. W wymiarze ogólniejszym, nie tylko podmiotu lirycznego. W tym wierszu jest coś, co mi przypomniało poetyczne filozofowanie Agnieszki Osieckiej.
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie ma nic wspolnego ze mną więc nie moze byc autobiograficzne no moze ciut ciut
Rekomendowane odpowiedzi