Naiwna Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 wątpię czy to było szczęście co się stało zakuł mnie w kajdany zawył i wyssał sens życia idę po omacku obijam się o ściany więzienia podeptał, pogwałcił ufność powiedział że kocha zaufałam, oślepłam naiwna imię głupia to nazwisko
BlackSoul Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zranił,rzucając kocham prosto w twarz przyjełam ze szczęściem jak pies kość nazywaj mnie Naiwna Głupia. szybciej , tyle samo treści , chyba lepiej ..... pracuj pracuj ;) Na nie . Pozdrawiam
Naiwna Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Poprawiłam i zastanawiam sie nad zmianą początku mam wrażenie że zgubiłam gdzies sens wiersza
jacek_sojan Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 czytam: "zakuł mnie w kajdany", to takie oklepane,schematyczne, nie wystarczy: zakuł mnie? albo te standartowe kajdany zamieić na własny, byle artystyczny pomysł, bo zakuć można w różne rzeczy i różnymi rzeczami... J.S.
egzegeta Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochana, nie zgubiłaś sensu, on nadto widoczny i właśnie że aż taki wyraźny odbiega mocno od ...wiersza. Wszystkie uwagi tutaj serwowane skrzętnie notuj Ja cały czas pobieram tu nauki. Życzę Ci powodzenia w wierszotwórstwie i ........miłości pozdrawiam PS. ten nick Naiwna bym jednak zmienił:( Bo to nie naiwność ...:(
BlackSoul Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawiej ;) ale napisz to razem bez enterów Pozdrawiam
Dariusz Sokołowski Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż miło poznać.
Rekomendowane odpowiedzi