Tomasz_Biela Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 zmieścić uczucia w torbie z płomienia uszytej nie czuć nic nie podejrzewać nie błagać o wzajemność para po łzach nadchodzą nowe zakupy
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przepadam za taką tematyką, no ale właściwie nie drażni mnie nic, chyba jest ok; wrazie czego - przyjdę jeszcze pomarudzić;) pozdrawiam serdecznie ewa
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 no i tak już jest w życiu bab, jak nie miłosc to zakupy, straty duszy trzeba nadrobić, podoba mi się -nawet bardzo- zwięzłość i tematyka pozdrawiam ciepło ES
Sunny Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 mini wiersz jak najbardziej - napewno napisałeś go jeżdząc koszykiem między regałami w centrum handlowym :)
dragon-fly Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Smutne podsumowanie naszego globalnego konsumpcyjnego podejścia do wszystkiego. Bardzo na czasie. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałem podkreślić pierwszy płomień potem powiedzieć że jest zszyty...czymś tam ;) nic - jest elementem łączącym dzięki za odwiedziny niewieczności. :]
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak natchnie Cię płomienna chwila czemu nie... możesz zajrzeć :P dzięki wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się (mimo wszystko) że trafiłem wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż taki szybki to nie był żeby wędrować w marketach itp. dzięki wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziekuję wieczności.
Espena_Sway Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Bielaczku, ja się nie czepiam, bo uważam, że wiersz przyzwoity, tematyka na czasie, wersyfikacja też /o dziwo :P/ mi spasowała. ogólnie, do przodu :) tszymai się Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za przyzwoitość Bielaczek:* wieczności.
Czarna Perła Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 porywam, bo wiersz mnie porwał ;) + cz.p. :)
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kradnij byleś nie została na długo w tej torbie... wieczności.
Veronique Sijka Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 podoba mi się krótko treściwie, dobitnie - tak jak lubię ale do "nic" się uczepię bo mi przeszkadza. pozdrawiam v.
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nic :) dzięki wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi