rodzynki Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 samiec twój wróg gdybyś jednak za złotówkę zaserwuj z nim jemu i tak jeden chuj
rodzynki Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 proszę o konstruktywne komentarze. z ukłonikiem i czymkolwiek innym - rodzynek
Lobo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Nie da się konstruktywnie o niekonstruktywności (czytaj - banalnej popierdółce). Co tu odkrywczego, co ma na kolana powalać? Jedyny plus, że to krótkie jest. pozdrawiam.;-)
rodzynki Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę zajrzeć do mojego pierwszego wiersza. czyż to nie jest cudowne? ;p pozdrawiam
Lobo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 ))...Zajrzałem. To miało być śmieszne, bo jakoś nie kumam. Autor/ka jest tu po to, aby robić eksperyment w rodzaju: "ja wam chłam, a wy, co chcecie, może się nabierzecie" (??)
Miłka Maj Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaaaaa, jak większość fiutosławskich, prawda? ja jednak widzę tu ...piwny esencjonalizm? brawura z pewnością;p pozdr./V.
Lobo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 ))))...P. Miłka - brawura..???...;-))) Nie, nie sądzę.;-))
Miłka Maj Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda, widocznie nie kumasz wystarczająco za/serwowanej prze-kąski;
jacek_sojan Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 autor wykazuje poczucie humoru, typowe dla studenterii pierwszego roku, i tyle samo tupetu, co do smooceny - ale rodzi to cokolwiek bezmyślny śmiech i robi się jałowo; jest dział limeryków, trzeba mieć tę podstawową świadomość, gdzie się stoi, inaczej robi się głupawo, czyli ... chujowo, żeby sie dostroić do zaprezentowanego tu poziomu - a kysz! J.S.
Lobo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 ))...P. Miłka, przede wszystkim nie jesteśmy na "ty", a wracając do meritum - próba epatowania czytacza z pozycji genitalii jest żałosna, nie brawurowa. Tego typu myk musi być "wielki" - konieczny dla tekstu - tu nie ma nic. A'propos - czy ten nick, z którym teraz konwersuję, nie jest aby klonem Autora?...Hmmmm.;-) pozdrawiam.;-)
Miłka Maj Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten Nick, proszę Waści, jest kobietą z krwi i kości a nie rodzynkiem...i proszę mi tu bez insynuacji...
Lobo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 No, niech będzie. Na marginesie - nie znam płci Autora.;-)... A (w dalszym ciągu "na marginesie") nie widzę jakoś próby merytorycznej obrony tekstu. Z resztą - nie dziwota. pozdrawiam.;-)
ot i anka Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 to i tak jeden z lepszych wierszy tutaj:P przynajmniej ktoś ma jaja:P
rodzynki Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, to nie miało być śmieszne, Szanowny Panie Lobo.
rodzynki Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak. żywiec był, tym razem, świerży :)
rodzynki Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie czuje Pan tej zajawki ;p. hakuna ma tata - daj se luz. pozdrawiam serdecznie
rodzynki Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. well, przykro mi - ale raczej zresztą
rodzynki Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki!
Roman Bezet Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie na więcej mnie nie stać w obliczu DZIEŁA dyg b
Klaus Kalarus Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja np takim poczuciem humoru w wierszach się nie wykazuje. Autorze, twój utwór może się nadawać na wierszyk piwny, a tak to beznadzieja, i nie to forum.
Rekomendowane odpowiedzi