Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Popatrz, jak gwiazda jutrzenki Pozwala już nocy odejść Jak oniemieniem przyzywa Krawędzie blasku o wschodzie. Jak z narożników nieba Sprasza zwierciadeł błękity, Aż zebrać ich niepodobna, Więc rozsypałam zachwyty. Są nieskalanie upojne I szukać lepszych daremno, Gdy rozkochałeś po skraje Pozbieraj je teraz ze mną. 12.11.2004. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Witaj Dzie wuszko, miło że wpadłaś :) 1
Niewierny Tomasz Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Ty masz Alicjo swoją bajkę i niech tak zostanie, bo miło czasem poczytać coś subtelnego. Pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 W Alicjowej Krainie, czy to noc, czy dzień, czy wesoło, czy smutno - zawsze uroczo. pozdrawiam bardzo serdecznie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Aż chciałoby się dalej komentować wierszem ale piękny utwór o zabarwieniu osobistym. Tak lubię. Pozdrawiam Jacek
M._Krzywak Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Płynie się, widzi, czuje, przeżywa - to chyba najlepsza ocena z możliwych. Jak zawsze w formie :) Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Dziękuję, jesteście kochani :) 1
elza sta Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ,,rozsypuje " Pani ,,zachwyty"czekam zawsze na kolejny wiersz i jak zawsze jestem rozsypana...piękne
BRAT PIT Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Pani Alicjo! Czytam i zazdroszcze, bo niesprawiedliwością jest iż jednemu wypływa strumeń cudny spod pióra, a mi wciąż tylko cieniutki strumyczek koślawy nikczemnie między kamykami się popływa. Ech talent by mić jak Pani- to by było, ale by się działo. Brat Pit
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli można, to bardzo proszę bez 'pani' Nie wiem Braciszku czy nie spotkałam Ciebie na fabrycznym portalu. Czytałam tam swego czasu bardzo interesujące opowiadania podpisywane nickiem jak Twój. I jesli to byłeś Ty, to nie masz czego zazdrościć, zapewniam. Ach, strumyczki też bywają bardzo urokliwe, pozdrawiam i dziękuję :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szybciutko się proszę pozbierać, Elzo :) 1
seweryna żuryńska Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 i ja uśmiech prześlę... serdeczny pozdrawiam seweryna
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Wzajemnie :) 1
BRAT PIT Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Alicjo Droga- za dozwoleniem Pani juz nie Pani, za co bardzo dziękuję. Jestem tu od niedawna, chyba nie było możliwe nasze slyszenie do dzisiejszego dnia. Dziękuję za życzliwość i otuchowe słówka. Ja tam bardziej takie pisanki skrobię (tak na własny użtek nazywam ta co czasem popełniam). znalazłem ten serwis bo chciałem się sprawdzić czy coś warte dla innych są moje pisanki. Jak już będę mógł to coś zamieszczę. I wtedy proszę wypatrywać i opiniować. Zamieściłęm jedą pisankę na "debiutach bez limitu", bo mogłem. Macham ręka do Ciebie na pożegnanie -Brat Pit
zak stanisława Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja wiem: pod Pani wierszami zawsze mnóstwo zachwytów; i nie jest to z pewnością przypadek. Widocznie jest t u coś, czego ja nie umiem dostrzec, z uszanowaniem/iza Izuniu, jest romantyzm,którego dzisiaj nam brakuje, a Polak z natury romantyczny bywa,w chwilach słabośći chronimy się w jego ramiona. dlatego mamy, jak mamy... Alicjo, buziaczki spod mazowieckiego nieba krawędzi- ES
Fagot Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Wszyscy przede mną powiedzieli już chyba wszystko więc ja napiszę tylko, że jest to wspaniały wiersz i ląduje wśród ulubionych :-) Pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odkłaniam się uprzejmie. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak Ty mi cudnie przygrywasz :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złapałam wszystkie :) 1
Piast Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Pozbierać je? Ach, za długo! Zagarniać chcę ramionami! Światłem zorzy rozświetlę Ci drogę pod stopami. By potem w zachwyceniu Pijany zachwytami Rzucić ziarna zachwytu Ptaszętom pod chmurami. Deszczem spadną różanym, Zapachną pod stopami. W różanym zachwyceniu Zagarnę je ramionami! Pozdrawiam... jak zwykle... Piast
Rekomendowane odpowiedzi