degrengolada Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 I. podobno z braku odwagi przychodzisz na końcu, choć nie zataczasz jakskółczych kół. wygląda na to, że nie masz krawędzi. to nie jest stan w trybie przypuszczającym. to nie jest moment rozbitych lamp. nie rozrzedzi go nawet spóźniony spacer i cicha uwaga, że to przyjemnie się znaleźć pod wspólnym zaimkiem. kolejny raz już nie zamilczymy tych samych bajek o królach, królewnach i innych takich. zadalekoprzeszło - a wciąż dziwi mnie liczba twoich okrągłych miejsc. II. podobno z braku odwagi przychodzisz na końcu, choć nie zataczasz jakskółczych kół. wygląda na to, że nie masz krawędzi. to nie jest stan w trybie przypuszczającym. to nie jest moment rozbitych lamp. nie rozrzedzi go nawet spóźniony spacer i cicha uwaga, że przyjemnie się znaleźć pod wspólnym zaimkiem. kolejny raz już nie zamilczymy tych samych bajek o królach, królewnach i innych takich. zadalekoprzeszło - a wciąż dziwi mnie liczba twoich okrągłych miejsc.
degrengolada Opublikowano 22 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 która wersyfikacja lepsza? a może ogólnie kiepski wiersz, bez względu na układ wersów? z góry dziękuję za uwagi. pzdr d.
ot i anka Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 druga lepsza.ale na końcu wywaliłabym to "a" wciąż dziwi mnie liczba twoich okrągłych miejsc.
degrengolada Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 dziękuję dzie wojo, mnie najpierw druga a pierwsza nie - wcale, ale coś po nocy zmieniłam zdanie zdecydowanie pierwsza
zak stanisława Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 mnie ZDECYdowanie pierwsza pasi naj....jakskółczybyk pozdrlaju ja ES
degrengolada Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 podobno z braku odwagi przychodzisz na końcu, choć nie zataczasz jakskółczych kół. wygląda na to, że nie masz krawędzi. to nie jest stan w trybie przypuszczającym. to nie jest moment rozbitych lamp. nie rozrzedzi go nawet spóźniony spacer i cicha uwaga, że to przyjemnie się znaleźć pod wspólnym zaimkiem. kolejny raz już nie zamilczymy tych samych bajek o królach, królewnach i innych takich. zadalekoprzeszło - a wciąż dziwi mnie liczba twoich okrągłych miejsc. opcja nr 3, oj nie wiem już sama... dziękuję pani Stanisławo za zerknięcie pzdr d.
kyo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozgadujesz się D. ściskaj myśli:) dobry wiersz, podoba się bardzo! cmoki ;)
Rekomendowane odpowiedzi