Gianej Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 „Zatrudnię kata na umowę zlecenie na okres do lata...” I do widzenia. Ściąć trzeba wszystko co w głowie od lat, nie mogę zapomnieć... wykona to kat. Na szafot więc myśli, ból i wspomnienia, mistrz je wykreśli lub pozamienia. I nie jest to test czy wtedy coś stracę. Umowa już jest! ...nadzieją zapłacę.
Irena Kostelnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Daj znac jak go znajdziesz, przydalby mi sie :-( Na te rymy chyba nikt nie bedzie narzekal?
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Oj zdziwisz sie Irenko, recze Ci, ze ktos nazwie kata-lata czestochowizna. Ale mnie to nie obchodzi. Nie jest to ambitny tekst. To tez nie ma znaczenia. Wywolal on na mojej twarzy szczery, spontaniczny usmiech i to na dlugo :) Moze nie taka byla intencja :P ale skutek jak najbardziej pozytywny. Dzieki Ci za niego Pozdrawiam Coolt
Gianej Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 :) Faktycznie taki był zamysł - wywołania uśmiechu, ale z lekką zadumą Pozdrawiam
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 szczególnie przy ostatnim wersie ta zaduma... przynajmniej w moim odczuciu. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz bardzo mi sie podoba..Pomysl z ogloszeniem jest fenomenalny..Wiecej takich wierszy.. Tylko te powtarzanie:"lat" troche razi..Ale reszta w zupelnym porzadku
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Proszę mu potem dać jakiś cynk, że mi też się przyda :)
Rekomendowane odpowiedzi