Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Dwa węgorze w Węgorzynie przyglądały się dziewczynie i wytrzeszczały gały i mlaskając pytały czy do morza z nimi spłynie.
Kinga Modest Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 na to dziewka niezbyt skromnie zaczekajcie- rzecze- bo tu po mnie miał być minut temu pięć pewien urodziwy chłopiec jeśli się nie zjawi w kolejnych dziesięciu popłynę z wami ku ciekawszemu zajęciu
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Dla tej dziewki istny raj lub inaczej mówiąc - eden bo węgorze były dwaj no a chłopiec tylko jeden.
ula Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 ale co jej po węgorzu co się tapla w rzekach, morzu cały śliski, śluzowaty... jak nie pójdzie, żadnej straty!
M_arianne Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ja z innej rzeczki, proszę wycieczki: czy Henryk Jakowiec wie o tym,czy nie wie, węgorze pływają również w Węgorzewie. W mieście Węgorzewie, w rzece Węgorapie, nabierając wody w usta niejeden się węgorz pluska.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Skądże ja mam wiedzieć co i gdzie się pluska, czy pokryte szlamem, czy go kryje łuska, czy milczy jak ryba, czy jak żaba skrzeczy skądże ja mam wiedzieć co leży na rzeczy?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie to nie i po zabawie, niech się tapla z kaczką w stawie.
Kinga Modest Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 kto mej dziewce w głowie kręci na węgorze wszak ma już chęci i nie będzie dłużej czekać wszak mógł chłopiec jej nie zwlekać pragnie odzyskać-niech chwyta za sieci a że zajęcie rybaka niewdzieczne niech se loginum przybierze dźwięczne i na słów rytmie wyśpiewa balladę w netowskiej sieci zwoła czeladę i pannę złowi- misskę konieczn(i)e
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Po co chłopcu dziewka mała co w uczuciach jest niestała i przepada za rybami choćby były węgorzami - czyżby tak się zapomniała? Że dosłownie po kwadransie znajdowała się już w transie podrywając wieloryba, patrzcie ona jemu chyba bez przesady, ale tran ssie.
ula Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 tran bo zdrowy jest i basta! nie tuczy jak lukrowane ciasta, nie uzależnia jek kofeina, a na nogach potem trzyma, bo zawiera rózne witaminki - ot i dlatego ssą go.. dziewczynki
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Moze i dziewczynki lubią ssanie tranu a ja wprost przeciwnie to co kapie z kranu.
Rekomendowane odpowiedzi