Tomasz H Opublikowano 17 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Chciałbym się utopić w blasku oczu Powiesić na warkoczu ciepłych słów Spłonąć od żaru codziennych westchnień Przebity być żądzą, gdy zawołasz chodź Niech porazi mnie prąd, gdy rzęsą dotykasz Pęknie moje serce, gdy zrobię coś źle We wrzątku mogę zginąć patrząc jak zasypiasz Rozdarty na strzępy też… jeśli tylko chcesz Skoro spytałaś jak umrzeć bym chciał Wybierz mi śmierć, ja słowa dotrzymam Nie każdy przecież wybór taki ma Ja ten scenariusz sam sobie wymyślam 13.09.2006
Jerzy Rybak Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 nie znam się kompletnie na rymach - ale 'na węch' można stwierdzić, że powyższe nie są wybitnie dobre. cała reszta: nieporadne. cierpienia młodego Wertera podane w podobny sposób mogą się sprzedać u cioci na imieninach. radzę czytać. coś tam się w poezji od 1855 roku stało.
Tomasz Obłuda Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 może i wiersz jest denny,(proszę o nicki osób wybitnych na tym forum),chetnie się zachwycę. Ale nikt nie pomyslał że autor naprawde jest zakochany?To takie piękne zaburzenie widzenia. Więc jesli pisze z serca autor to nie jest tak źle.
Tomasz H Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 dziekuję ja na prawde się zakochałem amen
Piast Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Wiersz jest oczywiście, że zabawny, ja tylko nie wiem jednego i nie łapię... Co ty, mianowicie, we wrzątku możesz zginać??? Pozdro Piast
Tomasz H Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 hahahahah:) poprawię:) dzięki:)
Rekomendowane odpowiedzi