Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czarne anioły zginęły w mroku Krzyż splunął krwią- karminowy oddech. Wschodzi słońce Ludzkie wampiry w chęci znalezienia chłepczą wiarę Boga Cud w Kanie W żyłach płynie krew nie fałszywa woda... [sub]Tekst był edytowany przez Luthien_Alcarin dnia 31-01-2004 16:12.[/sub]
Beata M. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Smutny, naprawde. Czarne anioły, krzyż - gotyk Podoba mi się, skłania do refleksji :-)
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ponury,straszny nawet klimat. Strasznie jednak chaotyczny, trochę mi przypomina kolaż myśli. Niebardzo rozumiem jak przeczytać fragment: Krzyż splunął krwią- karmiony oddech. Chciałeś, aby czytać to tak?: Krzyż splunął krwią karmiony oddech To po co ten cyrk z myślnikiem i czemu nie zapisać krwią karmiony oddech w oddzielnym wersie?? Wiersz z pomysłem, klimatem, ale moim zdaniem jeszcze do poprawki :) Pozdrawiam Coolt
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Coolt nic dziwnego ze nie mogles zrozumieć tego fragmentu... zamiast karmiony powinien być karminowy:) Przeprazam za pomyłke i dziekuje za komentarze. Pozdrawiam
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie mój klimat , ale tekst ciekawy. Pozdrawiam Tadeusz
Agata Pawlus Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeżyłam szok...wspaniały wiersz...
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dzikuje za komentarze;) Pozdrawiam..choc hmm.. ten wiersz wcale nie mial być az tak mroczny , a raczej zawierac spory ladunek nadziei,... hmm;) Każdy interpretuje inaczej i tu tkwi urok poezji Pozdrawiam
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeden z naprawdę nielicznych, w którym pomimo że występuje bóg, to jednak się fajnie czyta, i co więcej ma jakiś sens...naprawdę ciekawy wiersz...
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziekuje za miłe słowa.... chyba kazdy wiersz ma sens.. Pozdrawiam
Mariusz_Worotnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czyję nutkę Beksińskiego... też lubię pozdrawiam mariusz
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziekuje za komentarz;) Pozdrawiam
Krzysztof Butkiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak najbardziej w moich klimatach... Najbardziej podoba mi się sformułowanie "Krzyż splunął krwią" Ten wiersz ma klimat jaki w niewielu w tym serwisie można znaleźć... Widzę tą nadzieję o której wspominałeś... ale jest to zaledwie jej iskierka w ostatniej zwrotce... Podoba mi się bardzo i zabieram do Krypt Mroku (ulubione)... Baalowi napewno przypadnie do gustu :) Pozdrawiam Krzysiek
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciesze sie z ektoś zauwazyl nadzieje;) dzikuje za komentarz
Rekomendowane odpowiedzi