Ewa_Kos Opublikowano 13 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 nadszedł ten czas zerwij sie z drzewa jak w pospolitej sztuce z roli statysty stań sie bohaterem udawanie bawi zmęczonemu człowiekowi okaż twarz prawdziwą przy swojej kobiecie jesteś nagim sobą ubierz się porządnie marne widoki schowaj bądź egoistą jak sufler sobie podpowiedz świat upomni się o ciebie teraz nie ma znaczenia że matka twoja nienawidzi dzieci
zak stanisława Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 jedyny zarzut- he he , to sie, bez ogonka, ale Ewuś super wiersz nie marnujesz czasu suflera, hi hi pozdrawiam kosów dziób, dziób,
Eugen De Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 nadszedł ten czas zerwij się z drzewa jak w pospolitej sztuce z roli statysty stań się bohaterem - udawanie bawi zmęczonemu człowiekowi okaż twarz prawdziwą przy swojej kobiecie jesteś nagim sobą ubierz się porządnie marne widoki schowaj bądź egoistą jak sufler sobie podpowiedz świat upomni się o ciebie teraz nie ma znaczenia, że twoja matka nienawidzi dzieci Mimo dedykacji - z podszeptami. Pozdrawiam Ewo. Zdawało mi się ,że przed wierszem była dla kogoś dedykacja. Jeśli nie, to sorry!
allena Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dość ciekawie ujęty ''wieczysty temat'':) A.
macte poema Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Trafiają do mnie takie słowa zachęty ...
Marlett Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Wersyfikacja Eugene bardziej przemawia. A z dobrymi radami - hmm,różnie bywa... niektórzy mówią ,że są w cenie. pozdr.
EWA_SOCHA Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 podoba mi się:)) a to: "ubierz się porządnie marne widoki schowaj" i zakończenie najbardziej! :) pozdrawiam ewa
Ewa_Kos Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już poprawiłam te nieszczęsne ''ogonki'' :)) Pozdrawiam cieplo i dzieki bardzo.:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Eugen dzięki wielkie - tekst nie był dedykowany.:)) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję za zagląd i bardzo ciepło pozdrawiam :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett - dzękuję za przeczytanie i tak wiemy,że dobre rady -sobie, życie - sobie...Pozdrawiam ciepło :))) EK
EWA_SOCHA Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 nadszedł ten czas zerwij sie z drzewa i to też:))
Ewa_Kos Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podziękuję bardzo za dwa przychylne komentarze - zawszeć to miło jak cosik się spodoba:)) Pozdrawiam serdecznie:)))) EK
Eugen De Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Juz wiem Ewo skąd zaczerpnąłem wątek "dedykacji", to mi zostało z wiersza staszki zak(dwa wpisy wyżej przed Tobą). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi