Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Aktorzy

Dorma

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Chętnie - powiedz tylko skąd je wziąć?

Aha i niesamowity film - "Szukając siebie" ("Finding Forrester").

masz coś na wymiane to ci sle na chate dvd i na odwrót

szukajac siebie fajne, bardoz dobry film. ale mam wrażenie ze taki telewizyjny. co nei zmienia faktu ze bardzo sie podobał

:))... to ja też swoje trzy grosiki... ze staroci, chociażby Kalina Jędrusik "Lekarstwo na miłość".. uwielbiam tą komedię... Henry Fonda "Dwunastu gniewnych ludzi"... Liz Taylor i Paul Newman "Kotka na gorącym blaszanym dachu", Robert Redford "Żądło", znów on z Meryl Streep "Pożegnanie z Afryką", które w wczoraj widziałm po raz enty, Robie Wilimas "Stowarzyszenie umarłych poetów".... Z polskich aktorów.. na pewno Fronczewski, Kondrat, Radziwiłowicz, lubię grę M. Komorowskiej...Obecnie mało TV oglądam, wolę jednak muzykę, ale nie omieszkam zobaczyć jakiegoś starego dobrego filmu, z nowymi produkcjami u mnie gorzej, nie śledzę ich.
Na chwilę obecną te nazwiska wpadły mi do głowy... pewnie można jeszcze inne dodać.
Pozdrawiam wszystkich... :)

hehehe
Zastanawiam się nad tym, dlaczego faceci pisząc o swoich ulubionych aktorach wymieniają filmy i ich umiejętności, a kiedy pisza o aktorkach to pisza tylko, że jest śliczna, bo jest fajna dupa itd. Czy aktorki nie mają juz nic w sobie orócz urody??

Niepowiem kobiety tez tak robią. Najczęściej lubią aktora, muzyka czy piłkarza nie za talent a za to, że jest przystojny i fajna dupa z nego :)

Kiedyś tez tak miałam. Zakochałam się na zabój w Chrisie O'donnellu. Miałam opsesje na jego punkcie. I na szczeście kiedy już z tej miłości wyszłam obejrzałam na nowo wszystkie jego filmy i stwierdziłam, że on naprawde jest dobrym aktorem. Nadal go lubię. I teraz ogladam każdy nowy film z nim, bo ..jest dobry :)

• 2 tygodnie później...