Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 moja nadzieja jak morze właśnie zakwita żaglami z rozpaczy wschodzą prześwity przeszłość roztłukę o kamyk z zazdrosnej o wodę studni nie będę już szczęścia pożyczać pragnienia przestaną płakać o skały roztrzaskam ten zwyczaj tylko mi jeszcze źrenice czasem się mylą srebrzyście niewiarą o to czy moje lękiem czy jest rzeczywiste 07.09.2006. 1
Beenie M Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 pielęgnuj nową nadzieję lecz nie roztłukuj przeszłości do czego szczęście porównasz gdy już na dobre zagości niechaj źrenice się srebrzą szczęśliwe krople puszczają bo wiedz że nie tylko z żalu z radości też wymiękają Pozdrawiam i szczęścia życzę
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Beenie, jak ładnie! Dziękuję :) 1
Luthien_Alcarin Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 moze możnaby zrezygnować w ostatnim wersie z "jest"? Lubie Twoje teksty za płynność i tym razem się nie zawiodłam:) Dobry wiersz Pozdrawiam Agata
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agato, wtedy nie będzie ośmiu sylab. A tu są tacy, co mi wszystko wyliczają :) Cieszę się, że Cię nie zawiodłam, dziękuję i pozdrawiam :) 1
Niewierny Tomasz Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe. ja tam nie liczę, wierzę Ci na słowo;) a wiersz jak zwykle, aż nudno się powtarzać, ładny. Pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jak Ci wierzyć? :) Dzięki. 1
M._Krzywak Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 To ja tak też na tak... (do 18 mnie nie ma, tylko w gości wpadam, więc skrótowo...) Pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do 18-tego? No to czekam na pocztówkę :P Pozdrawiam Michaś, wracaj prędko! Aaa i szczęśliwej! 1
Niewierny Tomasz Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jak Ci wierzyć? :) Dzięki. hmm tylko na słowo (pisane;) a to Ty też niewierna jesteś? hehe
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jak Ci wierzyć? :) Dzięki. hmm tylko na słowo (pisane;) a to Ty też niewierna jesteś? hehe Wierszem na wszystko sobie pozwalam, w życiu, niestety albo stety nie stać mnie na to. Pozdrawiam :) 1
Beenie M Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Alu, w związku z Tomaszem Niewiernym, mogłabyś być Alicja Wysocka-Niewierna lub Alicja Niewierna ;)))
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale wymyśliłaś! :))) 1
Niewierny Tomasz Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w związku - ciekawe jakim;) Alicjo, może "tomhell" mówi Ci coś?:) Ok już nie wypowiadam się nie na temat. Pozdrawiam
kyo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 treściowo ciekawie, ale forma i wykonanie mnie nie przekonuje, jakbyś łapała wiatr, a potem obierała zły kurs:( szkoda. Pozdrawiam :)
teraa Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 to ze kobiecy nie znaczy że dobry. jest kiepski i bezczelnie wtórny
Waldemar Talar Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 -zazdrosnej o wode studni- Bardzo ładnie to wymyśliłaś. Pozdrawiam Waldemar
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem, mówi. Mile mnie zaskoczyłeś ) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie upieram się, że dobry. Czyżbym działy pomyliła, jestem może w "zaawansowanym"? 1
teraa Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 a co ma do tego dział? podziały są w głowach
Rekomendowane odpowiedzi