Ewa_Kos Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 może być tak że przestaniemy odzywać się do siebie wszyscy pozamykamy nasze małe światy stworzymy nowe pojęcie przyjemności ponad wszystko - wysiłek zbędny myślenie w biegu wyjdzie z mody szok tlenowy i ból nie zawsze musi dręczyć swoją marnością jak miłość sprowadzi się do mechanicznych praw trzeba wybrać kierunek zaprogramować jeśli się nie uda można wyrzucić albo umieścić przy swoim życiu symbol delete
zak stanisława Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 sprowadzi się do mechanicznych praw trzeba wybrać kierunek zaprogramować jeśli się nie uda można wyrzucić albo umieścić przy swoim życiu symbol ''delete'' ** ty zawsze znajdziesz radę, kosowy stylu! -kupuję! i nie będę już kadzić! całuję oba kosy w dzioby!ES
Daria Śpiewak Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 brak mi słów. brawo za to, że wiersz nie jest patetyczny, a przy takiej tematyce chyba troszkę o to ciężko. wg mnie najlepsza druga strofka, ale w połączeniu z pozostałymi po prostu cud miód i orzeszki. pozdrawiam :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Mnie również największą przyjemność sprawiła możliwość czytania słów "po prostu" - tekst bardzo klarowny, a przy tym przecież głęboki. Gratulacje! Bardzo podoba mi się przerzutnia między strofkami 2 i 3, natomiast zmieniłbym zakończenie wersu nr. 7. Tyle:) Papap
Roman Bezet Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Wyrzuciłbym "własne" oraz cudzysłów przy słowie delete ;) Ciekawie i dobrze napisane. pzdr. b
Eugen De Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 może być tak że przestaniemy odzywać się do siebie wszyscy pozamykamy nasze światy małe stworzymy nowe pojęcie przyjemności ponad wszystko wysiłek zbędny - myślenie w biegu wyjdzie z mody szok tlenowy i ból nie zawsze musi dręczyć swoją marnością jak miłość sprowadzi się do mechanicznych praw trzeba wybrać kierunek zaprogramować jeśli się nie uda można wyrzucić albo umieścić przy życiu symbol delete Pozdrówka Ewo.
kyo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 dla mnie przegadany, za dużo owijania, albo wiersz albo mydlinki? Pozdrawiam
kyo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak poszło, wg. mnie jest więcej miejsca na dociekanie na refleksję na to co JEST poezją, dlatego był przegadany, choć to tylko lekkie strzyżenie było, to Szanowna autorka może więcej ;) Pozdrawiam
kyo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 wiersz jest dobry a może i bardzo, ale zbyt dosłowny. :)
Ewa_Kos Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Bardzo dziekuję za komentarz
egzegeta Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 nie mam podstaw, aby negować głębię sensu bo i takie życie bywa, lecz niestety wszystko to - na szczęście - daleko ode mnie;jak miłość sprowadzi się do mechanicznych praw nie znam takiej miłości, chyba że tylko fizyczna jej faza ...?można wyrzucić albo umieścić przy swoim życiu symbol delete jakiś nieudacznik życiowy, albo ktoś, kto przepędził na cztery wiatry anioła stróża swego:) Ewo, byłem, przeczytałem, pomyślałem, ślad pozostawiłem i pozdrowienia zostawiam:)
kalina kowalska Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 ożeszty, ale fajny wiersz, coś cię wnerwiło ostatnio:), bardzo zasadniczo napisany - tak mi się podoba pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz napisany troszkę na wyrost z pytaniem - co by było gdyby? Dziękuję za zaglądnięcie i pozdrawiam:)))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, zgadnęłaś - myślałam, że dobrze się schowałam z emocjami a tu nic z tego.Dziękuję, że zostawiłaś ''ślad'' i bardzo ciepło pozdrawiam:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję - ostatnio takie myśli nachodzą i dobrze,że tu to tylko wiersz:))) Pozdrawiam serdecznie:)))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Eugenie serdeczne dzięki i pozdrawiam ciepło:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za zajrzenie do mnie - skorzystałam z uwag, za które osobne podzięki.Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Bartoszu zmieniłam treść 7 - mki. Dziękuję i ciepło pozdrawiam. EK :)))))
Ewa_Kos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziekuję za miłe slowa czasem tak mocno potrzebne... Pozdrawiam serdecznie:)))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za te wymyślne całusy w te dzioby - ważne, że jesteś.Pozdrawiamy serdecznie :))))) E Kosy
Rekomendowane odpowiedzi