kyo Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 jestem głodny wściekły i chory na samą myśl że będę zmuszony konsumować gnój - masy ogłosiły bunt, czytałem w gazecie: zabraknie żywej tkanki i kolorowych snów dla kobiet skończy się wolność dla otwartych ulic i słów głód zniszczy cywilizację głód zniszczy społeczeństwo głód zniszczy jednostkę świadomość nie określa głodu? -może pewnego dnia pozaziemskie istoty wygrzebią szczątki, zreplikują z próchna i jak kiedyś będziemy zasypiać syci? mam przed sobą mapę, rozkład jazdy autobusów ostatnia noc – wentyl bezpieczeństwa, a jutro punkt 7 staniemy na barykadach z pustym żołądkiem ślinotokiem zatrzymamy komunikację i wypatrzymy głoda
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Chętnie bym cię pochwalił jakoś konkretniej, ale nie widzę tu większych potknięć, nawet z tym naturalizmem nie przegiąłeś, w gruncie rzeczy:) Chociaż nie - wg mnie za mocno się zaczyna, tam jest moim zdaniem przejaskrawienie. Ale to tylko ja, istotka nadwrażliwa:)
kyo Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartku, ok. wierszyk miejscami kuleje(niebawem coś pozmieniam,pracuje:P) ale to przejaskrawienie jest celowe, by nie użyć bardziej doniosłych słów, pomyśl nad słówiem GŁÓD!? :)i głupi zaczynam bronić wiersz, hehe Pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Kurde, przecież to jasne, że jest celowe - wątpię czy na twoim poziomie zdażają się zwroty bezcelowe, czy przypadkowe:) I ja kontekst rozumiem i zabieg też, co nie zmienia faktu, że z natury swej po prostu się buntuję:) Szlifuj, szlifuj - warto! Pa!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Chociaż nie, spoko, wystarczyło przeczytać trzeci raz:) Już się nie czepiam, to dobre jest - z tym gnojem:) Serio, serio:)
kyo Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziewcze, ale bez 3ciej nie ma sexu i tyle:P jurto bedą poprawiny;) Pozdrawiam dobrej nocy all :)
Ewa_Kos Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Okropieństwo .Mówią,że tak wyglądasz jak się odżywiasz hehe Uświadom mnie - o czym to jest? Przecież jest metoda na głoda - nie mów, że wyłączyli prąd! :))) EK ( danio i te inne )
kyo Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Okropieństwo .Mówią,że tak wyglądasz jak się odżywiasz hehe Uświadom mnie - o czym to jest? Przecież jest metoda na głoda - nie mów, że wyłączyli prąd! :))) EK no i po co trzepoczesz? he? jak nie rozumiesz to Twoja sprawa, sorry!!!! Pa!
Ewa_Kos Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 no coś nie tak chyba jesli jest tak jak mówisz,że trzepoczę bom niekumata to mi wyjaśnij.Nie bądź taki - sam dla siebie piszesz? Nie musisz sie denerwowac nie każdy jest taki mądry, głupków jeszcze nie zamykają a Twoja twórczość zobacz pod strzechy aż trafia i mógłbyś pomóc w zrozumieniu. EK
kyo Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 kluczem jest *tytuł *głód *wolność reszta to zapychacz dla czytelnicka:P bez ironii proszę, ok? :)
Ewa_Kos Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan się dopatrzył ironii, a wie Pan ironii nie używam nigdy. nie staram sie nikogo niszczyć - to nie w moim stylu,przepraszam jeśli uraziłam. EK
kyo Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan się dopatrzył ironii, a wie Pan ironii nie używam nigdy. nie staram sie nikogo niszczyć - to nie w moim stylu,przepraszam jeśli uraziłam. EK aha, mówią, że tak piszesz jak się czujesz;) no, Dobranocnie :)
allena Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę.że traci się cierpliwość, to zła cecha, ja też nie wiem po co tyle pisania , starczy wziąć w klamerkę powyższy ''klucz''i na tym zakończyć radosną twórczość:) A.
kyo Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę.że traci się cierpliwość, to zła cecha, ja też nie wiem po co tyle pisania , starczy wziąć w klamerkę powyższy ''klucz''i na tym zakończyć radosną twórczość:) A. aha, a Pani po co się wcina z głupimi textami? co? tu się komentuje wiersz a nie komentarze i to nie do Pani skierowane! :)
allena Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę.że traci się cierpliwość, to zła cecha, ja też nie wiem po co tyle pisania , starczy wziąć w klamerkę powyższy ''klucz''i na tym zakończyć radosną twórczość:) A. aha, a Pani po co się wcina z głupimi textami? co? tu się komentuje wiersz a nie komentarze i to nie do Pani skierowane! :) przecież o pana texcie napisałam kilka słów.No dobrze pański wiersz jest niczym nie różniącym się od innych.Przykro mi nie jest wyjątkowy.Proszę zgłosić adminowi,że nie życzy Pan sobie komentarzy - moich komentarzy. Połkął Pan ''kukułkę''?Tyle złości w sobie może mieć tylko ''człowieczek''a może to woda pssst już działa?
kyo Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha, a Pani po co się wcina z głupimi textami? co? tu się komentuje wiersz a nie komentarze i to nie do Pani skierowane! :) przecież o pana tekscie napisałam kilka słow.No dobrze pański wiersz jest niczym nie różniącym się od innych.Przykro mi nie jest wyjątkowy.Proszę zgłosić adminowi,że nie życzy Pan sobie komentarzy - moich komentarzy. Połkął Pan ''kukułkę''?Tyle złości w sobie może mieć tylko ''człowieczek'' eh, znów to samo, chyba Pani nie zrozumiała o co chodzi?! chodzi mi tylko o komentarze do wiersza, a resztę może sobie Pani zatrzymać dla siebie lub na priva wysłać, no nie? co do wiersza się zgodzę! nie jest wyjątkowy:] ale po to jest tak zwany warsztat by go dopieścić:P i łaski mi nie musi Pani robić goszcząc pod moimi potworkami!! PA! :)
allena Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przecież o pana tekscie napisałam kilka słow.No dobrze pański wiersz jest niczym nie różniącym się od innych.Przykro mi nie jest wyjątkowy.Proszę zgłosić adminowi,że nie życzy Pan sobie komentarzy - moich komentarzy. Połkął Pan ''kukułkę''?Tyle złości w sobie może mieć tylko ''człowieczek'' eh, znów to samo, chyba Pani nie zrozumiała o co chodzi?! chodzi mi tylko o komentarze do wiersza, a resztę może sobie Pani zatrzymać dla siebie lub na priva wysłać, no nie? co do wiersza się zgodzę! nie jest wyjątkowy:] ale po to jest tak zwany warsztat by go dopieścić:P i łaski mi nie musi Pani robić goszcząc pod moimi potworkami!! PA! :) Odpowiadając Panu sądzę, że woda psst zadziałała.
Rekomendowane odpowiedzi